Borsta tänderna?

Kan man borsta tänderna på katter???
Någonting jag funderar på så fort Ophelia gäspar. Hennes andedräkt dödar!



Fred!

Saint Basil's Cathedral.




Patrik 1,5

Undra vad jag ska göra idag... Funderar på att försöka färga håret själv i kväll, eller om jag ska vänta tills i morgon då jag kan få hjälp av H. Ska städa lite här, blir stökigt för snabbt! Borde kanske sova lite då jag sovit gravt dåligt i 3 nätter. 

Igår hade jag och J filmkväll. Vi kollade på filmen  Patrik 1,5. Se den!

 

patrik15.jpg

 


Peace!

Shoppat!

Har tränat på att locka håret med plattången. Det gick rätt så bra, fast mitt hår är rätt så kort och var svårt att hålla fast håret rätt när jag snurrade på plattången. Det var svåras att göra baktill, såg ju ingenting haha! Men det gäller bara att öva antar jag, jag ska bli grym! Undrar om det finns någon som har relativt långt hår som jag kan få öva på inom en snar framtid...

I förrgår shoppade jag detta:
  • Ljusa jeans (snyggt till våren)
  • Gul tunika/klänning (så fin färg)
  • Blommig prickig klänning (såå underbar)
  • Svart kofta (kan användas som klänning)
  • Silvrig rosettring (så fin)


Bild på ringen kommer upp när det går att ladda upp bilder suck!

Fred!

Locka håret med plattång.

Igår klippte jag av mig rätt så mycket hår. Bild kommer upp så fort jag fixat de :)
Frisören igår visade mig hur man lockar håret med en plattång. Här kommer ett youtube klipp på hur man gör. Lycka till! 
Nu ska jag locka mitt hår :)


Ska jag klippa mig??

Idag såg jag en tjej som har sjukt snygg frisyr!!! Så nu vill jag nog klippa mig, är inte 100 på det är men 90. Mitt hår är ju ändå så slitet och uppklippt och om jag ska kunna få det jämnare och mindre slitet så kan det vara bra att klippa mig. Mitt hår växer ju ut igen och det växer som ogräs!

 

nicolefrisyr_1183298610.jpg

Någonting i den här stilen tror jag att jag vill ha. Undrar om mitt hår passar i den frisyren då jag har en jätte tjock hästman. Köpte en tidning med massa frisyrer i som jag ska kolla i i kväll. Hoppas det finns någon ledig tid i morgon till mig om jag bestämmer mig för att klippa mig. Ska färga håret mörkbrunt också :)

Idag har jag shoppat med Josse hela dagen, är helt slut nu.
Bilder kommer upp i morgon!


Peace!

 


Underliga drömmar...

Jag har sovit jätte dåligt i natt. Vaknde flera gånger och drömde en några konstiga drömmar.

En dröm... Jag och 2 kursare till mig var på tågluff. Vi åkte en skabbig båt,  och bestämde oss för att lämna vår packning på vårt hotel. Vi tog samma båt någon annanstans. Men när man skulle hoppa av så var man tvungen att hoppa rakt ner i vattnet och simma till kajen. Så det gjorde vi. Sedan åkte vi massvis med karuseller. Jag sa att jag ville åka runt till alla varma länder och då sa en annan att det ville inte hon för hon ville åka runt till alla kalla länder. Och vi hade varit så smarta att vi inte bestämt vilka länder vi skulle åka till innan vi drog hemmifrån. 

En dröm till... Jag och några till hade filmkväll eller nått. En tjej som jag är bekant till som jag tycker är konstig berättade att hon hade ett fosterbarn, en tjej som var runt  8-10 år. Efter någon timme så berättade hon att hon inte hade ett fosterbarn längre då hon hade dödat de. Jag blev helt ställd och frågade varför. Då viska hon till mig "självkännedom" (jag tror det var det ordet). Jag fattade ingenting och då berättade hon att hennes fosterbarn hade dålig självkännedom och det var därför hon tyckte det var lika bra att döda henne. Sedan så höll hon i en korsordstidning där det fanns lediga rutor där ordet självkännedom skulle stå.

Dessa drömmarna var så verkliga. Det är inte så att jag tycker att den tjejen i den andra drömmen som jag redan tyckte var konstig är mindre konstig nu.



Har ont i magen men vet inte om det är pga. att jag är hungrig, mätt, stressad eller vad.

Ska äta upp min frulle och sen ska jag läsa ut den där förbannade boken. När jag läst ut boken ska jag ner på stan med Josse och kolla efter jeans och en klänning.

Fred ut!

Fryser!

Brrr vad kallt det är!
Under hela vintern har det varit svin kallt här hemma, från 16-19 grader. Och jag som är frusen människa. Det är dålig tätning i fönsterna och balkongdörren. Har tejpat vid dörren så det inte stormar rakt in. Funderar på att täta fönsterna själv, eller alltså köpa såna gummilister och fästa på nått sätt och vis. Får kolla upp de där.
Men under sommaren är det bastu här inne! Men då kan man i alla fall öppna så det blir tvärdrag. Just nu längtar jag till bastuvärmen brr!

Jag gjort thé nu :) Ska fortsätta kolla på nyheterna nu.


Fred ut!

I love shoes!

Dune Platform Peep Toe Heeled Court Shoes ASOS Bow Front Sandal
ASOS Bow Front Sandal ASOS Satin And Patent Zip Front Sandal
Ted Baker Bow Front Peep Toe Patent Court Lotus Peep Toe Heeled Court
Steve Madden Ruffle Front Platform Shoe Betsey Johnson Patent Ribbon Tie Shoe
ASOS Heeled Gladiator Sandals French Connection High T-Bar Wedge

Dessa underbara skorna vill jag ha!
asos.com

Fast food kills!

När det gäller inlägget nedanför detta så tror jag att många ungdomar och inte bara ungdomar utan även vuxna inte tar fettma på allvar. Av egen erfarenhet så anses inte fettma som någon farligt, någonting dödligt! Men så är fallet och jag tycker att det är hemsk att det finns så många överviktiga barn och ungdomar i dagens samhälle. Och vems fel är det?? Detta kan diskuteras.  Själv tycker jag att det många gånger är föräldrarnas fel. Då det är föräldrarna som ger barnen mat och barnen äter det dom får så klart. Detta beror på föräldrarnas brist på kunskap. Men jag anser inte att det bara är föräldrarnas fel till fettma. Ungdomar väljer själva vad man stoppar i sig, och det är inte så lätt för en tonnårsförälder att styra sitt barns matintag. 

Men det är inte bara att skylla på barnet eller ungomen eller föräldrarna. Det kan vara massa andra anledningar till att man blir överviktig. Det finns fler fast food restauranger idag än någonsin, och det är ju så lätt och går så snabbt att bara gå och köpa en hamburgare eller pizza när magen kurrar.

Nu undrar ni säkert vad jag vet om fast food och fettma. Jag kan säga att jag inte vet jätte mycket om det men då jag gick hotell och restaurang så läste vi om kost osv. Har även fördjupat mig på egen hand då jag skrev en uppsatts om fast food. Är dessutom mycket intresserad av fast food. Låter kanske lite konstigt men jag är intresserad av vad fast fooden egentligen innehåller och hur detta påverkar kroppen positivt/negativt. Vilka ämnen som är förbjudna i andra länder pga. att det är så farliga för oss att äta det och vad blir konsekvensen när man ätit mycket fast food...
Jag har även egen erfarenhet utav mina egna matvanor och mina förra matvanor.

Själv så tycker jag inte om fast food alls! Fast det är klart att jag tar en hamburgare på Mc Donald´s ibland eller en pizza. Men det är inte det jag föredrar, utan jag älskar husmanskost och vegetariskt. Att jag älskar husmanskost kan bero på att jag växt upp med det och jag och min syster fick aldrig äta pizza eller hamburgare när vi var barn. De gånger vi fick äte de var när mamma eller pappa gjorde egen hemmagjord pizza med köttfärssås på. Och första gången jag åt "riktig" pizza var när jag var 11-12 år. Innan dess visste jag inte var det var. Detta kan man jämföra med idag då många barn blir uppväxta med fast food.


HAHA!! Jag låter som Anna Skipper min idol!

Nu ska jag laga middag.

Peace!

Tonårsfetma lika farligt som att vara storrökare.

Feta tonåringar löper rika stor risk att dö i förtid som en
Feta tonåringar löper rika stor risk att dö i förtid som en storrökare.
Foto: COLOURBOX

Tonårsfetma lika farligt som att vara storrökare

Studien i korthet

  Studien visar att fetma i tonåren var lika farligt som att vara storrökare; en fördubblad risk för förtida död sågs bland såväl feta ickerökare som normalviktiga storrökare.

  Feta storrökare löpte en femfaldigt ökad risk för förtida död, efter att hänsyn tagits till socialgrupp, muskelstyrka och ålder.

  Även övervikt var associerat med en statistiskt säkerställd riskökning, motsvarande riskökningen som sågs bland måttliga rökare.

  Såväl övervikt som fetma var kopplat till ökad risk för förtida död oavsett rökvanor. Undervikt däremot uppvisade ingen sådan riskökning.

  Extremt underviktiga (BMI<17) uppvisade dock likartade riskökningar som överviktiga män.

Martin Noevius, läkare och forskare på Karolinska institutet
Martin Noevius, läkare och forskare på Karolinska institutet.

BMI

Body Mass Index (eller kroppsmasseindex) anger relationen mellan vikt och längd. Räknas ut genom att ta antalet kilo kroppsvikt dividerat med kroppslängden (i meter) i kvadrat.

Fetma: BMI över 30

Övervikt: BMI mellan 25–29,9

Normalvikt: BMI mellan 18,5–24,9

Undervikt: BMI under 18,5

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

En fet tonåring utsätts för lika stora hälsorisker som en storrökare.

Det visar ny svensk forskning.

– Rökningen är lättare att tackla än fetman, säger Martin Neovius, läkare på Karolinska institutet, som lett studien.

Att röka eller vara fet är två av de största livsstilsrelaterade dödsorsakerna i västvärlden.

Nu visar den nya studien från Karolinska institutet att en fet tonåring löper lika stor risk att dö i förtid som en storrökare.

En fet tonåring som dessutom storröker, löper fem gånger högre risk att dö för tidigt jämfört med någon som varken röker eller är för tjock.

Det är också dubbelt så stor risk att dö för tidigt om man är fet men inte röker. Precis som för en normalviktig – som röker.

Därför gäller det att stoppa beteendet i tid, menar Martin Neovius.

– Överviktiga barn blir ofta överviktiga vuxna. Och röker man som ung är det lättare att man fortsätter med det när man blir äldre. Oftast etablerar man vanorna i unga år och det är svårt att bli av med dem.

45 000 i studien

Fetma och övervikt liksom rökning är i långa loppet farligt var för sig. Men om man kombinerar båda faktorerna ökar inte dödligheten till det dubbla. Därför drar forskarna slutsatsen att fetma och rökning när man är ung på många sätt innebär lika stor risk för en för tidig död.

Studien baseras på dödsorsaken hos över 45 000 svenska män som mönstrade hos försvaret mellan 1967–1970. Uppgifter om deras längd, vikt, muskelstyrka, socialgrupp och rökning samlades in, och sedan följdes deltagarna fram till 2007, där man stämde av hur dödligheten i gruppen såg ut.

Feta klarade sig sämst

Normalviktiga personer hade klarat sig bäst – feta sämst. Personer som rökt måttligt eller mycket var också i större utsträckning drabbade av för tidig död.

Hur överviktiga, feta och rökande personer drabbas rent personligen och fysiskt av sina laster är lite olika. Hjärt- och kärlsjukdomar liksom cancer var en vanlig dödsorsak hos både de överviktiga och de rökande i studien. Men de drabbas också på andra sätt, menar forskaren.

– Livskvalitén sänks bland överviktiga och feta på grund av diskriminering och stigmatisering. Behandlingen av rökare är på väg åt samma håll, men det är inte på samma nivå än.

Fler feta barn

Sedan studien startades har antalet överviktiga 18-åringar i Sverige ökat och blivit mer än tre gånger så många, och antalet feta personer i samma ålder har ökat femfaldigt.

Rökningen däremot, har minskat även om det fortfarande är ett stort problem. I dag röker ungefär en fjärdedel av alla 18-åriga män.

 

– Det finns tydlig information om vad som händer om man röker, och rökning är inte heller något man måste göra. Men alla måste äta och äter vi för lite eller för mycket är det farligt. Vi har också olika förutsättningar genetiskt när det gäller övervikt och fetma.

Botemedlen har vi hört förr, men tål att upprepas;

– Man måste se till att ägna sig åt regelbunden fysisk aktivitet och att hålla kaloriintaget nere. Och när det gäller rökning så är det betydligt svårare att sluta än att inte börja alls.


Färdig!

Pjo! Nu är jag klar med tvätten och städningen. Fy det var jobbigt! Har dock disken kvar men den får vänta tills i morgon, fick så ont i ryggen av allt "hemmafru arbete". Hade behövt en massage nu...
Vi borde börja städa oftare än 1-2 gånger i veckan. Varannan dag minst ska vi börja städa bestämmer jag nu! Hade man inte astma så fick man det tack vare hårbollen Ophelia!



Ska chilla lite i soffan framför teven nu innan jag hoppar jämfota in i duschen.

Undra vad jag ska laga till middag idag..? Funderar på någon gryta med cocosmjölk, grönsaker och vegetariska biffar (eller vad som finns i frysen) med ris eller coscos.


Fred!

Den rätta för Rosing.

Jag är en av tittarna av programmet Den rätta för Rosing. Jag tyckte det var rätt så töntigt att alla killarna en efter en skulle visa vad de gick för och vilka det var för Rosings vänner, och därefter få träffa Rosing i 30 sekunder. Fast det var rätt så underhållande. 

När killarna bastade och badade bestämde sig Rosing att gå igenom killarnas rum och deras väskor. I en killes necessär hittade hon en rosa tjej-deo. I en annans hittade hon glitterspray i guld och i en annans hittade hon några piller som troligtvis var extacy. Hon bad kameramannen/kvinnan att sluta filma men det kom med i programmet i alla fall vilket jag tycker är konstigt. 

LindaRosing_FREDRIK-PERSSON.jpg

 

Det var en kille som fick åka hem, och alltså inte följa med till Åre. Jag tycker att detta var helt fel beslut, han som hade med sig knarket skulle åkt ut i stället för han som åkte ut som var helt oskyldig. Varför ska han med knarket få åka med på skidsemester i Åre för? Jag ser redan fram emot nästa avsnitt där man kommer få reda på vem den där killen är som tog med sin knarket eftersom hon ska prata med honom då ang. det. Undra vem det är...? Vem tror du tog med sig knarket? 


Förresten så är jag 99,9% säker på vem Rosing kommer att välja. Hon kommer välja han den lite äldre killen/mannen med cashen. Det hade jag gjort i alla fall, haha!


Peace.

En glad dag :)

Idag vaknade jag glad :) H ringde och väckte mig och det var skönt att höra hans röst.

Idag ska jag göra en massa saker. Jag ska tvätta, städa och plugga. Sen vill jag möblera om men vet inte riktigt om det går. Funderar  även på om jag ska träna lite senare. 

Vad ska du göra idag?


Fred ut!

Äta en hel burk med oliver...?

Undra vad som händer och man äter en hel burk oliver??
Jag har ätit en halv hittills...
[svarta-oliver.jpg] 
(dock inte mina oliver på bilden, mina är det kärnor i)

Semmeldagen idag!

img_497b1fa1e6351.jpg

Är så sugen på semlor, mums!

Funderar på att baka det tills på söndag då H kommer hem igen.

Har ni ätit någon semla idag?

 

Fred!


Det snurrar i min skalle!


Idag har jag:
  • Pluggat
  • Kollat på tv
  • Ätit lite
  • Chillat
Och ska även:
  • Städa
  • Hämta paket från hm :)
  • Äta middag själv :(
  • Kolla på bra tv!

Det snurrar i min skalle!






Saknar dig min gris!
PUSS!

Till Sawen...


Till Sawen för ett tack för hjälpen :)


”Förlovar sig i dag”

specialkurs, älskling?
DET LYCKLIGA PARET Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling planerar i dag
att eklatera sin förlovning. Nästa året vankas det bröllop.

Ensam...

I morse åkte H iväg till Stockholm. Var uppe och sa hej då och sen surfade jag lite och somnade sedan igen. Sov länge, längre än jag trodde, till 11.
Tänkte läsa 2 tunna böcker idag, måste det då jag ligger långt efter eftersom jag inte pluggade förra veckan.

Precis som förra veckan så känner jag mig helt orkeslös. Orkar verkligen inte göra någonting, inte ens prata med någon mer än H. Nu när det är fint och soligt ute vill jag gå ut, men jag har ont i mitt ben och måste vila :( Ibland kan man känna sig så himla ensam...


Fred!

Efter...

Efter 5 km cykling, 5x10 sit-ups, 6x10 ryggövningar, 4x10 armövningar och en massa annat tjaffs så sitter jag hemma i soffan och tittar på Beck lagom mör och nöjd. 

Bara för att jag påminde er om att ni var tvungna att se Mia och Klara missade jag det själv så klart. Tur är att man kan kolla på det på svt:s hemsida :)

Är törstig på nått...? Hmm...


Peace!

Mia & Klara!

 Vill bara påminna er om att ni måste se Mia & Klara i kväll på svt 1 kl 20.00

1088294.jpg


 

miaklara.jpg

 

 

 

 

mia klara promo.jpg

 

 

[n6055250395_3459.jpg]

 


Krånglar.

Är det bara min blogg som krånglar?

- När jag skriver med fet stil så gör den bara det ibland och ibland på fel ord, meningar osv. (sparar fet eller kursivstil gör den bara ibland med).
- Jag kan inte länka till något/någon annat/annan.
- Texten hoppar när jag trycker på spara & publicera.
- Att bifoga bilder kan ta jätte lång tid eller så går det inte alls.






7 sanningar om mig!

7 sanningar om mig:

- Jag smaskar när jag sover.
- Jag är mörkrädd.
- Jag är livrädd för ballonger. 
- Jag är beroende av tandtråd och har med mig de överallt.
- Jag är rädd för insekter.
- Jag filar naglarna varannan dag på ett ungefär.
- Jag pratar med mig själv när jag är ensam.

(Nu tycker ni säkert att jag är jätte knäpp haha!)

SNABB FAKTA
1. Pierca näsan eller tungan?  Hmm... Har haft både och men säger näsa.
2. Vara seriös eller rolig?  Rolig.
3. Dricka röd eller grön mjölk?  Grön!
4. Brinna upp eller drunkna?  Brinna upp, drunkna verkar hemskare.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar?  Föräldrar så klart.

ÄRLIGT TALAT
1. Tycker du om någon?  Klart, många.
2. Sol eller måne?  Sol!
3. Vinter eller höst?  Vinter.
4. Vänster eller höger?  Vänster.
5. Soligt eller regn?  Soligt!
6. Vaniljglass eller chokladglass?  Öhh... Rocky Road. 

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu?  13.45 (men vad har det med mig att göra?)
2. Var vill du bo?  Tydligen i Malmö eftersom jag bor där.
3. Hur många barn vill du ha?  2-3 stycken låter bra.
4. Vill du gifta dig?  Mmm.
5. Rullar du spagettin eller skär?  Beror på vad jag känner för.
6. Har du ätit sushi?  Ja, senast igår kväll.
7. Favoritglass?  Rocky Road och andra goda smaker av Ben and Jerrys.
8. Hur många olika flingor har du i skåpet?  Inga, äter inte sånt.
9. Humör?  Nu eller oftast? 

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Pussat någon?  Ja.
2. Sjungit?  Mmm de tror jag.
3. Blivit kramad?  Ja.
4. Känt dig fånig? När jag gjort töntiga miner haha!
5. Saknat någon?  Mmm.
6. Dansat galet?  Vad innebär galet?
7. Klippt håret? Nej, jag odlar.
8. Gråtit?  M.
9. Ljugit? Nää.
10. Blivit kysst?  Yes.

Aj!

Nu när jag håller på att komma igång med träningen igen så har jag fått ont i de vänstra smalbenet :( Tror det är benhinneinflamation som spökar. Har den symtomen i alla fall och det suger! Googlade lite om de och det står att man kan simma och cykla utan att man anstränger smalbenet så jag tänker dra och träna i kväll i alla fall. Cykla lite och styrketräna lite. Hoppas verkligen att det onda går över snart! 

Ska chilla vidare i soffan nu.

Fred ut!

Naturlig eller Plast?

Jag utmanar:
Josse
Sawen
Casalott att göra detta testet :) Lycka till!


(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret (tack vare att en "frisör" blonderade mig och sabbade mitt hår!)
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 16

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Besatt!

Varför så besatt vid tanken av att bli smalare?


Hej träningsvärk!

Hej träningsvärk! 
Det var "länge" sedan, välkommen tillbaka!

Vilken hårfärg?

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt trassel till hår nu igen suck... 
Jag gör inpackningar en gång i veckan ungefär. Tvättar det dock allt för ofta, brukar bli varje eller varannan dag. Ska testa torrschampo så jag inte behöver tvätta det varje dag. Ska färga håret nu i helgen innan H drar till hufvudstaden, han är snäll som hjälper mig att färga håret. Vet inte riktigt vilken färg jag ska köra denna gången, har oftast det i någon mörk rödbrun färg. Är lite trött på det nu, tror det får bli mörk mörk brunt. Eller vad tycker du?

 Denna bilden la jag upp för att mitt mål är att bli så här smal igen, fast jag vill vara mer vältränad, inte bara smal och hungrig. Bilden är tagen någon dag efter jag kom hem från interrailen sommaren 2008.

Nu måste jag ta mig i kragen och plugga, fast äta först.


Fred ut.

MODELLERNAS RETUCHERINGS-FUSK!!

Snodde detta inlägget från tyras blogg----> http://tyras.se/ (kan som vanligt inte länka).
Jag vill visa er hur det går till i modellvärden.

MODELLERNAS RETUCHERINGS-FUSK!!

Vad är mitt budskap med det här då? JO, att ni ska inte ha skådisar och modeller som erat ideal, för mycket är fusk i deras bilder! Det finns till och med vissa skådisar som tvingar fotograferna att retuchera "röda mattan"-bilder och privatbilder som fotpgrafer tar...Det är inget skämt! Man ska inte avundas någons hy eller någons kropp tycker jag, med tanke på hur mycket det fuskas. Det är nästan inga som vet att det fuskas så mycket, men det kanske är för att det är svårt att få tag på "före-bilder" av skådisar och modeller. Men jag hoppas verkligen att dom här bilder kanske kan få er att tänka till, jag hoppas det! Kram

Vilken fin hy hon fick. Lite blondare också...
image427image428'

Snacka om vilken porslinshy hon har...Eller jaha okej, det var bara en bra retuchering...
image429image430

Och så kan man bli 10 år yngre, på några minuter...
image431image432

Här vill jag att ni kollar väldigt noga! Gjorde hon en fett-sugning över lår och rumpa mellan bilderna? Ser så ut, med tanke på hur mkt smalare hon är på efter-bilden.
image433image434

Finare hy, och snyggare bröst  som sitter jämt, efter retuchering!
image435image436

Ginatricot modellen som har ett fantastisk utseende...Eller?
image437

Min!

Denna underbara ringen av Thomas Sabo vill jag verkligen ha! Den är så fiiin! Fast den är dyr, fast fin! (Det går inte länka!! GAHHHH!!!).
TR1772-051-18 

Brr!

Fy farao för detta snöoväder!
Tycker inte alls om det, fast det är fint med lite vitt ibland.
Men mina fötter tycker absolut inte om det!
Inte jag heller för den delen... -brr-

Tack Josse för en trevlig kväll, får vi göra om snart! Ska läsa vad du skrev, är jättenyfiken!

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv lite innan jag somnar.


Peace.

HA-HA!


HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
 HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
 HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA
HA-HA!!

Tog mig lite tid åt att skratta åt idioter!


HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
 HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
 HA-HA HA-HA HA-HA
HA-HA HA-HA
HA-HA!!

HA-HA!

eat shit

Fred ut!

Again...

1. När gick du upp i morse? Vet inte exakt, men vid 11 tiden tror jag

2. Diamanter eller pärlor? Lätt diamanter!

3. Senaste filmen du såg på bio? Wallander

4. Favorit tv-program? 2 and a half men, Scrubs, Andra Avenyn bl.a.

5. Vad åt du till frukost? Åt ingen frukost

6. Vad är ditt / dina andranamn? Anna 

7. Din favoritmat? Husmanskost, Sushi och massa annat gott :)

8. Vilken mat gillar du inte? Köttkorv, kött, palt, rökt ål, svartsoppa

9. Vilken bil kör du? Kör ingen bil

10. Vilken är din Favoritmacka? Har ingen speciell favoritmacka

11. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Falskhet

12. Vilka är dina favoritkläder? Klänningar, kjolar, jeans

13. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Till värmen, spelar ingen större roll vart

14. Favoritklädmärke? Cheap Monday, Odd Molly, Diesel bl.a.

15. Var vill du dra dig tillbaka? I solen på en strand med sanden mellan tårna och med en paraflaxdrink

16. Favorittid på dagen? Har ingen favorittid på dagen, det är olika varje dag beroende på vad som händer

17. Vilken är din favoritsport att se på? Hästhoppning

18. Coca Cola eller Pepsi? Coca-cola

19. Fotboll eller ishockey? Fotboll men kollar inte på något av de

20. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Nattuggla

21. Pedikyr eller manikyr? Maikyr men gör inget av de

22. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag vill bli stenrik och köpa mig en yacht :)

23. Vad ville du bli när du var liten? Frisör eller lärare

24. Nånsin rullat in någon i toapapper? HA-HA ja!

25. Varit med om en bilolycka? Ja, några

26. Favoritdag i veckan? Fredag och Lördag

27. Favoritblomma? Liljor, rosos, Orchidéer är några 

28. Favorit-snabbmatsrestaurant? Gillar inte snabbmat men om jag måste svara så säger jag falafel

29. Äger du en cykel? Nej, snodd för femtioelfte gången i rad

30. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Inget, avskyr kreditkort och skulle aldrig skaffa mig något heller

31. Läggdags? Varierar gravt

32. Senaste personen du delade en middag med? H

33. Vad sysslar du med just nu? Kollar på sex and the city

34. Favoritfärg? Vit, rosa, grön, gul

35. Hur många tattueringar/piercingar har du? 2 tattueringar och en barabarell i naveln

Diet Piggy!

Förra inlägget jag skrev handlade om banting. Hittade diet piggy idag och var tvungen att köpa den så nu bor den i min kyl. Jag blir lika förvånad varje gång när jag öppnar kylen och jag hör den grymta -nöff nöff nöff nöff-  Har inte vant mig än, haha!

Diet Piggy är alltså en rosa gris i plast som man ska ha i sin kyl för att man inte ska kunna öppna kylen utan att bli upptäckt. Grisen grymtar så fort man öppnar kylen och slutar inte för än man stänger igen kylen igen (piggy är ljuskänslig).

Jag tycker att Piggy är väldigt söt som sitter där och tittar i min kyl :)



Undrar om diet piggy kommer göra att jag äter mindre. Meddelar er så fort jag vet :P

P.s Bilden blev visst aningen stor, men orkar inte leta upp en bättre D.s



Fred ut!

Banta!?

Katrin (http://www.finest.se/katrinSchulman) skriver om banting. Att hon började banta i måndags och ska gå ner 3 kg. Många tycker att det är fel att skriva om bantning, men jag tycker man kan skriva om det precis som om allt annat. Sen att folk svälter sig för att bli/vara smala är sjuk! Men det beror inte på att folk skriver om bantning på bloggarna, det är samhällets fel, och det är samhället som hetsar! 
Jag tror alla mer eller mindre har bantat någon gång i sitt liv. Jag har bantat fast det enligt andra människor inte behövts i deras ögon. Men jag skiter fullständigt i vad andra tycker! Jag borde börja banta och träna som en galning genast! Trivs betydligt  bättre i min kropp och med min kropp när den är slimmad och tight!

När jag bantar så gör jag en "bantarsoppa". 
Är snäll idag så jag tänkte dela med mig receptet till er.

Jag brukar ha i morötter, kålrot, vitkål, potatis och beroende på vad jag hittar i affären någon rot eller något liknande till. Jag skalar och tärnar rotfrukten i ungefär lika stora bitar. Lägger i vitkålen sist då det andra nästan är klart då vitkålen går snabbast att koka. Lägger i rotfrukterna i en kastrull, häller i vatten så det täcker och slänger i 1-2 buljongtärningar och några svarta hela pepparkorn. Låt koka tills grönsakerna är så mjuka som du vill ha dom. Jag tycker det är gott med lite tuggmotstånd. Soppan serveras med knäckemackor, kan lyxa till det med ost och smör om man vill. Det brukar jag bara göra i slutet av dieten då jag är svälthungrig. När jag äter denna soppan så äter jag den 2 gånger dagligen i minst 1 månads tid. Ni kommer se resultat om ni inte fuskar! 

Lycka till!



Fred ut!

090216

Har kollat lägenheter idag. Vill verkligen flytta till en större lägenhet, en genomgående 3.a med stora fönster och mycket ljus, och lite grönt runt omkring. Jag tycker om 30-tals lägenheter med vitmålade väggar och strukaturer i skyhöga tak. Nyslipade trägolv laserade i vitt så ådringen i träet syns. Stilrena designmöbler i vitt uppblandat med lite svart och grönt. Härligt grön och vita tyger, kanske MariMekkos storblommiga. En kristallkrona här och en kristallkrona där. Fina gröna växter och blommor i fönstren (som inte har börjat vissna, vilket mina blommor/växter har en tendens till att göra allt för ofta). Lägenheten får gärna vara en etage lägenhet, och den får vara större än en 3.a. 
Detta är min dröm som jag drömmer om så fort jag kollar lägenheter, och en dag ska jag leva i den drömmen, och allting i drömmen ska vara mitt!

Nu tänker säkert de flesta som läst stycken ovan " vilken materialist!". Det är ingen nyhet för mig utan det har alltid funnits där på ett eller annat sätt. 


Någonting i denna stilen på en lägenhet är vad drömmer om
(lägenheten alltså inte inredningen).


Nu ska jag städa undan lite i mitt råtthål :(




Peace!



14 februari.

Igår på alla hjärtans dag hade jag en helt underbar dag med H :)
Alla hjärtans dag är det någonting underligt med tycker jag. Varför ska man just denna dagen vara med sin partner och visa sin kärlek till varandra? Jag tycker att dagen är töntig! Och jag tycker att man ska visa sin kärlek till sin partner alla andra dagar på året, inte bara en gång om året i februari för att dagen heter alla hjärtans dag.
Många par förlovar sig och gifter sig på alla hjärtans dag. Varför gör man det just den dagen undrar jag? Jag vill förlova mig och gifta mig någon av alla de andra dagarna på året, aldrig på alla hjärtans dag. Jag vill ha en helt egen dag med min partner, inte dela den med massa andra människor. En egen dag ska det vara!
Vad tycker ni om alla hjärtans dag?

Nu ska jag hjälpa H med middagen.


Fred ut!

Snodd lista igen :)

Snodde denna listan från Josse (jossegolddigger.blogg.se) Jag avskyr när bloggen inte vill göra som jag vill, nu vill den inte länka heller. Men det var ju ingen direkt nyhet då det inte fungerat på flera dagar, suck!

Ä
RLIGHET:

Ditt äldsta hångel?  Ingen aning
Hur många har du varit riktigt kär i ? 1 och kär i H nu ♥
Vad tycker du om kärlek? Fint, men kan vara lika hemskt
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Hmm, inte just nu tror jag
Har du svårt för att bli kär? Ja
När kysste/hånglade du med någon sist? Idag ♥
Ångrar du det? Nää
Är du singel? Nää
När fick du senast en komplimang? Idag :)
Har du hånglat med någon av samma kön? HA-HA!

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej, inte än så länge haha!
Hånglat med nån riktigt ful: Klart!
Hånglat med fler än 50 pers:  Tror det, har inte räknat
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja
Gjort något riktigt dumt? Vad menas med dumt...?
Gjort något du verkligen ångrar? Ahh
Varit nykter på nyårsafton? Yes
Åkt ambulans? Japp, från Åre till Östersund
Gjort nåt olagligt? Haha, ja
Blivit polisanmäld? Nä
Fått din mamma att gråta? Ingen aning
Slagit ner någon? Nä, men slagits
Skämts över dina föräldrar? Nä, men över pappas öken torra "skämt"
Skämts över dig själv? Mmm
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, klart!
Tar du droger? Haha nej och det är inte så att jag skrivit de här i så fall :P
Dricker du? Ja, allt möjligt
Vilka kläder sover du i? Alltid sockar och resten varierar
Vad hatar du verkligen? Onda elaka supersnåla människor, egoister, de som tror att de är bättre än alla andra.
Varit kär? Jag är kär, var det inte en liknande fråga där uppe?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nä
Är du ensam nu? Nä, är med H och Ophelia 
Vill du gifta dig? Ja ♥
Vill du ha barn? Klart!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? H och Ophelia
Såg dig gråta? H
Fick dig att gråta? H
Du delade en cigg med? Röker inte 
Du gick på bio med? H
Skällde på dig? H

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nä
Kramat någon? Japp
Pussat någon? Yes!
Köpt någonting? Ja, fina ballonger till H och en rosa mapp
Sjungit? Haha kanske man kan kalla det, har ingen ljuv stämma direkt
Saknat någon? ....?



De fina ballongerna som H fick :)



Peace!

Ännu en lista.

Jag älskar listor och var tvungen att göra en nu. Snodde den av Sawen :) 

 

namn: Caroline
födelsedag:  15 April
uppvuxen i: Varberg
bor: Malmö
ögonfärg: Brun
hårfärg: Brunt
pluggar: Till Syv på Malmö Högskola
familj: Mamma, Pappa, Syrran, Håkan & Ophelia


FAVORIT...
färg: Rosa, vit, grön, lila, gul massor!
bok: Lasermannen fast jag inte läst ut den
fordon: Flyg
film: Pulp Fiction, True Romance, Kill Bill, Hitta Nemo, Sex and tje city m.f.
djur: Hästar, hundar katter
affär: H&M, Gina Tricot, Radical Sports m.f.
serie: 2 and a half men, Weeds, Andra Avenyn, Scrubs bl.a.
plagg: Klänning och kjol
skor: Mina 3 par Nike, mina lila adidas och mina rosa, silver, svarta, turkosa Reebok


BRUKAR DU...

titta på dig själv i spegeln: Ja...
gnälla: Ibland
skrika: Ibland. Ibland när jag är glad och ibland när jag är arg
sova: Ja, sova är bäst!
försöka vara annorlunda: Nä
klä dig i svart: Ja
gå till kyrkan: Nej
gå i skolan: När jag känner för de och måste
röka: Nä, aldrig!
ljuga: Mycket mycket sällan
hata folk: Oftast inte, men kan hända
lita på folk: Nja


NÄR...

Köpte du något senast: För några timmar sedan 
Kramades du senast: Nyss


VEM...

Saknar du: ...?
rörde dig sist: Håkan
vill du slå: Elaka människor
kramade du sist: Håkan
vill du vara som: Hmm... Ingen aning
sårade dig sist: ....?
gjorde dig riktigt glad senast: Håkan


HAR DU...
 
brutit några ben någon gång: Ja, handen och benet men inte samtidigt
några piercings: Naveln
egen dator: Min fina vita MacBook
gjort bort dig rejält: Haha, ja tusentals gånger
bra självförtroende: Okej, bättre andra dagar sämre andra dagar
kysst någon: Kanske :P
varit/är kär: Mmm...

HUR...

svarar du i telefonen: "Heeeej!" Om det är någon kompis eller så. Om den är okänt nummer "Hej det är Caroline".
mycket pengar har du: Alltid för lite
ofta bäddar du sängen: Aldrig
ofta städar du: När jag orkar
många stör du dig på: Några
ofta träffar du din familj: För sällan, fast Håkan och Ophelia varje dag :)


TROR DU...

att du kommer bli något: Ja
på gud: Nä
på rymdvarelser: Nä
att folk tycker om dig: Ja de hoppas jag att mina vänner och Håkan gör
på ett liv efter detta: Ja. Man kan inte bara dö och fortsätta vara död


ÄR DU...

förstående: De tycker ja, eller?

oftast öppensinnad: Ja oftast
osäker: Ibland
intressant: HAHA nej, absolut inte!
hungrig: För ofta
smart: Haha, tycker jag inte fast folk påstår det ibland
barnslig: Mycket och ofta
liten: Liten och liten men jag är inte minst
frågvis: Jaa och nyfiken
organiserad: Nä, vad är de?
hälsosam: Nä, kunde varit mycket mer hälsosam
blyg: Händer sällan
lättuttråkad: JA!
ansvarsfull: Beror på vad det gäller
arg: Inte så ofta
ledsen: Ibland, fast mer less än ledsen
glad: Ja, varje dag :)
pålitlig: Ja!
positiv: Ja de tror jag
lätt att förföra: Nä, knappast!
bra på att ge komplimanger: De tror jag, när jag ger komplimanger så menar jag det


VÄLJ

katt eller hund: Ophelia :)
vit eller svart: Vitt vitt vitt!
varmt eller kallt: Varmt, sommar och sol tack! 
vatten eller land: Land
sex eller kyssar: Pussar Kramar och Mys
telefon eller internet: Internet
musik eller teater: Musik
bok eller film: Film
leva eller dö: Leva, dör gör man tillslut iaf
Komedi eller skräck: Komedi
Pirat eller Viking: Pirat lätt!


Vill ha!

volumaster_large.jpg

 

Volumaster är ett unikt, patenterat verktyg som på några sekunder skapar ökad volym i ditt hår. Frisörerna Johan Hellström och Peter Hägelstam på Björn Axén Institut har utvecklat och testat volymtången med ett häpnadsväckande resultat. Med ett enkelt handgrepp får du snabbt ett hår som håller volymen fram till nästa tvätt. Det är närmast hårbotten volymen åstadkoms och det är där grunden för din frisyr skapas. Volumaster fungerar på alla hår - ju plattare hår desto större, fylligare resultat.

"Peter Hägelstam - Creative Director, Björn Axén" 


2 and a half men is the shit!

En bild säger mer än 1000 ord.

 

 

two_and_a_half_men_tv_show.JPG.jpg

Peace!

 


Snöoväder!

Jag förstår fortfarande inte och vet inte om jag någonsin kommer kunna göra det heller när det gäller skåneland och 1 cm snö...?
Så fort det snöar så snön lägger sig över de skånska slättarna så blir det katf*ckingstrof!!!
Idag sa vädernissen på tv 4.a att det inte varit några större problem i snöovädret än så länge.
HALLÅ!!! Det ligger max MAX 1 cm snö på marken om knappt de! Vad är problemet??!! Kan någon förklara det för mig för jag fattar verkligen inte??!!

Tycker denna bilden passar perfekt plus att de små odjuren är ju faktiskt rätt så söta :)

bv01598.png



Peace.

Beautiful...

 

 

 

angelina_jolie_2_1134329707_1199535367_619520.jpg


Miami Ink är ett program jag följer.
När jag tittar på det blir jag så inspirerad och vill göra massvis med tatueringar.
Men på samma gång vill jag inte göra fler.
Jag kommer säkert göra fler men det ska vara igenom tänkt.
Oftast tycker jag inte det är snyggt med massa olika tatueringar.
 Men Angelina Jolie har fantastiska tatueringar!
Peace! 

 

 

 


Vad ska ni göra på alla härtans dag?

Vad har ni för planer inför nästa helg då det är alla hjärtans dag??
Jag tänker på vad vi ska göra men har inte kommit på nått bra än. 

Kom med tips!

nalle med hjärtan.jpg

 

Fred!


Helgens bravader...

Denna helgen blev inte alls som jag hade planerat. Hade i och för sig inte planerat särskilt mycket mer än att plugga mycket och att ta det relativt lugnt över lag. Men redan i fredags tog jag mig ett glas rött när jag lagade mat, det var jag värd tanke på hur mycket jag pluggat hela veckan. 
Vår son kom hit och sen kom Amanda hit och tillslut så hade vi visst fest här. Det var skoj skoj skoj!! Vi gick till svartklubben runt hörnet och hängde där, jag var sinnessjukttrött och stack hem och deckade.

Igår lördag vaknade jag med världens hufvudvärk. Bodde i sängen hela dagen, eller i alla fall till klockan 18. Lagade tacos, gjorde en smulpaj på hallon och blåbär. Handlade där efter läsk och lite godis och ville sova igen. Somnade tidigt... 

Idag har jag pluggat och tänkte ta mig ut en sväng idag. 


Vad har ni gjort i helgen?



Fred ut!

Fy farao!

Fy farao vad jag är trött, seg och slö!
Allting jag gör gör jag i snigeltakt... Orkar knappt röra mig.
Anledningen till detta var att det var fest här igår och sen utgång på de. Jag var så fruktansvärt trött då jag sov för lite under natten. Festandet resulterade i att jag är bakis :S
Jag ska krypa ner under täcket och kolla på tv. Hade behövt städa men det orkar jag absolut inte nu!
Nu ska jag krypa ner i sängen.

Fred ut!

I´m a studyhorse!

Som ni märkt så har mitt bloggande avtagit lite. Det finns en mycket bra förklaring till detta. Förklaringen lyder: Jag läser en mycket krävande kurs just nu som handlar om ekonomi & globalisering bl.a. Ja, ni förstår säkert själva hur krävande det är. Mitt mål denna veckan är att läsa ut Eklund, en bok på över 500 sidor. Så min dagliga sysselsättning nu mera är att sitta och läsa Eklunds bok samt att sammanställa vår power point till seminarium uppgiften tills på måndag.
Egentligen tycker jag att boken och kursen är intressant men vi har så mycket litteratur att jag känner mig stressad, pressad och trög oavsett hur mycket jag än läser! Jag vill kunna sitta i 8.a timmar om dagen och bara plugga, men det går inte alltid. Så jag nöjer mig med att plugga 3-8 timmar om dagen. Idag har jag pluggat 4,5 timmar. Det får räcka, jag är så fruktansvärt trött idag och måste sova lite nu snart. För annars kommer jag aldrig orka gå upp tidigt i morgon och plugga :S 
I kväll vill jag göra någonting som gör att jag förtränger pluggandet.

Fred ut!


Fan!

Fan vilken snygg klocka jag köpte igår!





Fred!

Vov vov!

 

Bild_16_12.png
Denna bilden är hemsk! Jag blir rädd varje gång jag ser den och håller på att kissa i byxan.
Så jag tänkte att det kan vara kul för er att se den :P
Alex Schulman har den på sin blogg.


Fred ut!

 


Nytt ur.

Idag shoppade jag med Josse. Köpte denna fina klockan :)



Nu ska jag plugga.


Fred!

RSS 2.0