Adolf Hitler, 3, omhändertogs.


ahitler_831654l.jpg

”DE TAR INTE HÄNSYN TILL BARNET”Heath och Deborah Campbell med 3-årige sonen som de döpt till Adolf Hitler. Nu har pojken omhändertagits av de sociala myndigheterna

 

Adolf Hitler, 3, omhändertogs

Tidigare artiklar

Hitler, 3, får ingen tårta Adolfs pappa: Det är orättvist 80

Föräldrarna kan förlora vårdnaden

Socialen i USA har omhändertagit en 3-årig pojke.

Anledningen: Han heter Adolf Hitler.

Aftonbladet berättade om familjen Campell för en månad sedan. När föräldrarna ville ha en tårta till lille Adolf Hitlers födelsedag vägrade butiken att ta ta emot beställningen.

Värnar barnets säkerhet

Nu har 3-åringen och hans två yngre systrar Joycelynn Aryan Nation och Honszlynn Hinler Jeannie omhändertagits från sitt hem i New Jersey i USA, rapporterar Fox News.

- Beslutet att flytta ett barn grundas på dess säkerhet och välmående. Det är fattat i enighet med familjedomstolen, säger socialarbetaren Kate Bernyk till nyhetskanalen.

Hon kan på grund av sekretessen inte uttala sig om det enskilda fallet men konstaterar att "ett barn aldrig kan omplaceras enbart på grund av sitt namn".

”Jämförbart med misshandel”

Enligt psykologen N.G. Berrill är det jämförbart med misshandel att döpa ett barn till Adolf Hitler.

- Det här är ett barnsligt beteende från föräldrarna. De tycker att de gör ett modigt ställningstagande, men de tar inte hänsyn till att barnet har ett eget liv och att folk kommer att titta snett på honom så länge han har det här namnet.

Förra året omplacerades en 9-årig flicka på Nya Zeeland. Flickan hade döpts till Talula Does The Hula From Hawaii.

 

 


 

Detta är inte mer än rätt åt föräldrarna! Stackars barn att heta ett sådant namn och inte förstå varför han inte fick en tårta på sin födelsedag. Jag mins inte riktigt vad det exakt stod i den artikeln som publicerades för ungefär en månad sedan. Det fanns ju en anledning till att föräldrarna döpte sin son till Adolf Hitler, men jag mins tyvärr inte vad anledningen var. Men för det första, hur skoj kan det vara att ha fått sitt namn efter mördaren genom tiderna!??!! Nummer två, precis som om barnet själv har fått det förklarat för sig varför alla reagerar på hans namn och varför han blev omhändertagen..?? Jag tycker så synd om honom och det är oförståeligt att ge sin son till Adolf Hitler, var anledningen kanske att provocera???!! Så i fall är det förjävligt!!!! Då kunde de båda föräldrarna byta namn till Adolf Hitler om dom tycker det är kul att provocera!

Döp om lillkillen och ge honom den familjen han förtjänar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0