Jag behöver en ny...

... brödrost! Nyss när jag skulle rosta mina mackor till frulle så fungerade inte min brödrost som den ska. Fjädern i den har tydligen slutat fungera så jag fick stå och hålla ner den så att mackorna blev rostade vilket var segt. Dessa brödrostarna nedan är söta och jag skulle vilja ha en av dessa =)

 

toast1.jpg

 

 

bluebox_brodrostar.jpg

 

 

 

 

 

 


Tantskor...

Madrid Black Paten
Madrid Black Patent
Madrid Silver
Madrid Silver
Jag vill ha ett par av dessa två, kan dock inte bestämma mig vilka som är minst fula om man säger så haha! Alla i Italien hade Birkenstock. När jag såg att alla hade sådana tofflor kom jag på att jag borde också köpa mig ett par. Inte för att de är snygga utan för att de är bekväma och ergonomiska!
Vilka tycker du jag ska köpa?

White Now?!

Sa att jag skulle återkomma med resultatet av användningen av tandkrämen nedan. Jag tyckte mina tänder såg vitare ut på håll och blankare. Men när jag tittade närmre i spegeln så såg de inte mycket vitare ut, lite vitare blev de men det kan även berott på att jag slutade konsumera kaffe och thé under samma period. Jag hade hoppats på vitare tänder än jag fick men kommer fortsätta använda denna tandkrämen då mina tänder känns mycket renare med denna än med andra tandkrämer som jag prövat. 

79f8ae1a42d3d306587015cdd4125d23.jpg

 

 


Skeppsbrott som på gamla da´r.

Har varit snål med uppdateringarna sedan vi kom hem från Italien eftersom det inte känns som om jag har någonting att komma med...

I går tränade jag för första gången på mycket länge. Det gick förvånansvärt bra tycker jag =) Sprang snabbare än jag någonsin gjort. Idag sov jag ut och sedan jag vaknade har jag bara chillat hemma. Tänkte gå ut men behöver städa upp här hemma först, sedan blir det inhandling av föda och där efter tänkte jag laga något gott till middag och lyxa till det med en smarrig efterrättspaj =)

Nu ska jag städa så man slipper hålla på med skeppsbrott resten av dagen!



P.s Vill bara tillbaka till Italien D.s

Reparation...

...av mitt ansikte. Ansiktsmask är aldrig fel =) Denna är från Åhléns med choklad. Den är bäst av alla jag prövat och kostar  endast 20 spänn! 

Sol Sol Sol!

Vaknade tidigt idag och blev serverad frukost på sängen =) Har segat tills nu då jag måste sätta fart att göra mig i ordning då jag ska ner till stan och träffa en vän. Hoppas på sol sol sol idag =) 


Vi fann det tursamma vildsvinet på Piazza del Mercato Nuovo på väg hem från festandet mitt i natten. 
Man lägger pengar i vildsvinets öppna mun och väntar på att vattnet som kommer ut munnen på den ska göra att myntet ramlar ner i brunnen under. Pengarna går till ett barnhemmet Madonna del Grappa. 



Hannibal!

Idag har det varit chill! Frukost på sängen, sedan en promenix i regnet och fann en ekologisk butik vid Drottningtorget =) Inhandlade lite grejer och vandrade vidare till en annan del av staden. Hängde runt och drog hem. I kväll blir det myskväll med Hannibal mmm mysigt värre haha!





Samwell - "What What (In the Butt)"


Hahahaha!



Fler bilder från Italien.

Milano


Riomaggiore


Riomaggiore (Via dell'amore)



Italien i bilder

Poolen i Toscana


Sol och bad i Riomaggiore


Domkyrkan i Milano


I en park i Milano


"Öl reklam" i Riomaggiore


På en av broarna i Florens


Privatväg in till vårt Hostel i Toscana



Midsommar

Bloggen vägrar att lägga upp mina gröna och sköna bilder från Italien. 

Idag är det Midsommar och vädret börjar bli bättre =) Det är fortfarande kallt enligt min mening men solen kikar i alla fall fram vilket är ett stort +. Idag har vi hittills städat hela lägenheten och jag har tagit den första klunken av alkoholhaltiga dryck. Känner min aningen alkoliserad efter resan. Där var man ju tvungen att dricka både ett och två glas vin varje dag då vi befann oss i Toscana =) Gott vin för en billig peng! Vilket fick följa med oss hem, 4.a flaskor exakt.

Nu ska jag göra mig i ordning och därefter ge mig ut på jakt efter gräslök =)

Glad midsommar!



Italien!

Resan var helt fantastisk och bättre väder kunde vi inte fått =) Strålande sol varje dag med 35 grader i skuggan. Jag tycker om städerna/platserna där vi var på olika sätt och vis, men vissa mer än andra. På landsbyggden i Toscana högst uppe på ett berg med utsikt över hela Pisa var helt underbart! Vi bodde i ett stort hus som en rik gubbe äger som har hostel där för att det ska kunna gå runt ekonomiskt. Huset vi bodde i var ett stort hus och det fanns småhus omkring på hela tomten och många olika utsiktsplatser. Tomten är gigantiskt och det finns en stor blå pool där uppe på berget =) Jag rekommenderar alla att bo på Hostel Heart of Tuscany om ni ska till Toscana.


Riomaggiore var också helt underbart! Det var så mysigt och vi gick den där kärleksstigen som slingrar sig runt bergen och låste fast vår kärlek med ett hänglås vilket många hade gjort. Vi solade och badade även här =)


Florens gillade jag med med alla smågatorna i innerstaden. Träffade Emma och Erik där med vilket var kul =) Shoppade och turistade.

På ett sätt är det skönt att vara hemma igen men på samma sätt inte. Vill tillbaka till sol och värme! Nu ska jag tvätta vidare.




Hemma...

Nu är jag hemma i kalla Malmö igen.
Har inte hunnit eller velat sitta inne och surfa så därför har det inte blivit någon uppdatering alls under resans gång. Men jag tänkte berätta lite mer om hur det var i morgon och visa bilder =)

Och när det gäller kommentaren från en av systrarna Plösjö så säger jag bara suck! Jag hörde bara Katrin och Bingos version och jag litar på deras ord mer än era i vilket fall som helst!

Nu ska jag sova.

Natti natt!

 

Äntligen på väg!


Vi hörs i Milano =)

Peace!



ÅH!

Just nu är jag så jäkla trött och jag längtar så tills i morgon kväll när jag landat och är framme på hotellet. ÅHH vad skönt det kommer bliii! Önskar att jag hade kunnat vara på hotellet i Milano om jag slöt ögonen och öppnade dem om någon minut igen...

God natt!

Ophelia

Kommer sakna Ophelia så mycket när jag är borta!








Det sista.

God morgon!
Idag är det stress stress stress som gäller. 
  • Ska fixa det sista
  • Städa upp här hemma. Det är alltid lika skönt att komma hem till ett städat hem
  • Lämna Ophelia
  • Packa det sista
Kollade in vädret i Milano, det ska regna från fredag- tisdag =( Hoppas på att det prognosen ändras och att det blir stekande hett! Fast det ser tydligen olika ut på olika prognoser.


Väder för Italien
23 °C
Aktuellt: Delvis molnigt
Vind: S – 19 km/h
Luftfuktighet: 65 %
fre
Delvis molnigt
25 °C | 19 °C
lör
Blåsigt
26 °C | 18 °C
sön
Spridda skurar
24 °C | 15 °C
mån
Soligt
25 °C | 15 °C




Uttråkad...

Jag är uttråkad och klockan är 00.42 vad kan man hitta på vid den här tiden...?



Lista!

Är du..

Arrogant: Nja, kan vara

Osäker: Ibland

Trött: Ibland

Intressant: Njä kan jag väl inte påstå

Smart: Tycker jag inte, men folk påstår det

Barnslig: Jaaa =)

Liten: Nej, lång och ståtlig och gammal som gatan haha!

Lätt: Vad anses vara lätt?

Skoltrött: JA!

Rolig: Yes

Pratglad: Oftast

Frågvis: Oftast

Organiserad: Sådär hemma

Hälsosam: Ibland

Blyg: Sällan

Attraktiv: Klart =)

Lätt uttråkad: JA!

Vegetarian: Nej inte längre, fast jag säger ofta att jag är det av gammal vana

Besatt: Hmm... Beror på hur man ser det

Pålitlig: Japp

Filosofisk: Nja, kanske de kanske

 

 

Har du..

För många vänner: Nej

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Nej

Färgat håret: I veckan mörkbrunt

Brutit några ben: Yes, ena benet

Några piercings: Naveln

Egen dator: Japp min älskade Mac

Gjort bort dig rejält: Klart!

Bra självförtroende: Beror på, men över lag ja

Komplex: Det har väl alla

Kysst någon: Klart

Haft sex: Mmm

Sagt jag älskar dig till någon idag: Skrivit till Håkan ♥

Varit kär: Jag är kär =)

Blivit kär i någon på nätet: Nej

Dumpat någon: Ja

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Ja

 

 

Vem..

Saknar du: Håkan ♥

Vill du döda: Inget just nu

Rörde dig sist: Ophelia

Slog du sist: Håkan hihi!

Kramade du senast: Ophelia

Kysste du senast: Håkan

Skrev du till sist: Skrev? 

Vill du vara som: Hmm. Jag är mig själv och tänker inte vara som någon annan

Sårade dig sist: Håkan

Vill du bli galet full med: Mina vänner

Gjorde dig riktigt glad senast: Håkan

Fick du sms från senast: Håkan

Ringde dig senast: Mamma

Ska du gifta dig med: Håkan

Får dig att skratta: Håkan, Ophelia och mina vänner


Hahahaha!

Hahahaha jag skrattar bara åt sådana här människor som inte har någonting bättre för sig än att klicka runt på bloggar och skriva idiotiska kommentarer. Varför är personen inne på min blogg om den är så dålig??



G  ([email protected]) om Packar...:
Sämsta bloggen ever! Jävla tönt hora!
IP: 58.8.69.178
04 Juni, 18:33

Packar...

Jag håller fortfarande på att packa, det är ångestfyllt. Vet inte vad jag ska ta med mig och hur mycket!? Från början tänkte jag bara ta en ryggsäck med mig. Skulle nog hållit mig till det, för nu börjat det gå över styr! Hur många klänningar, shorts, kjolar, linnen, tröjor, skor ska jag ta med mig?? Så här ser det ut när jag försöker packa, KAOS helt enkelt!



Bingo

Hittade detta youtube klipp på Bingos blogg och vill dela med det till er för det är såå roligt!
http://www.finest.se/Bingo





Varför inte...

Varför inte lämna en lapp till grannen om att han spelar för högt (med för hög bas) dag som natt och sedan själv vrida upp volymen och basen, för att ge igen för gammal ost?! HA!






Hungrig som en varg!

Nej det blev inga drömmar om bikinijakten, tack och lov! Drömde dock andra konstiga drömmar.

Idag är det torsdag vilket innebär att jag ska förbereda mig inför resan, jag tvättar idag och ska packa, städa, diska, inhandla det sista.

Fy jag bara gäspar och nyser idag.

Nu ska jag laga lunch, har inte ätit nått vettigt sedan Håkan åkte till Milano vilket är över en vecka sedan. Bara mackor, fil, och knäckemackor. Min mage morrar och jag börjat bli vrålhungrig så jag hade kunnat äta upp en hel ko! Undra vad jag ska laga ihop för någonting... Bäst att kolla kylen och frysen först innan jag börjar planera värsta fest måltiden.

2 dagar kvar tills jag befinner mig på Milanos high fashion streets =)
Peace



Överdrivet minst sagt!

Mitt bikinijagande har inte gjort stressen mindre direkt. Det känns överdrivet och jag lägger ner det tills jag kommer fram till Milano, då ska det jagas bikini igen =) Jag räknar med att hitta en bikini som är tio gånger så snygg som de som finns här hemma i Sverige.

Fy så trött jag är nu i kväll. Ska äta upp min knäckemacka och sedan gå och lägga mig. 

82803895_1.jpg

 

82927669_1.jpg

 

Natti natt...

 

P.s Undra om jag kommer drömma mardrömmar om den perfekta bikinin. Återkommer om det i morgon. D.s

 


Förberedelse inför...

Idag har jag varit i stan med mamma. Vi åt lunch och sedan shoppade jag lite. Fick en tröja av mamma =) Letade efter en bikini som både var snygg och som fanns i min storlek men det var omöjligt. Så det är väl meningen att jag bara ska ha den jag köpte för ett tag sedan, den är skit snygg men det är ju skoj att ha två som man kan byta mellan. Fast det är inte så att jag inte har bikinisar, jag har hur många som helst! Jaja, hoppas jag överlever i alla fall haha!

Kom hem för ett tag sedan och är så trött... Funderar på vad jag ska ha med mig för kläder och grejer och hur mycket jag får plats med. I morgon ska jag börja packa i och med att jag har tvättid. Fick förresten skoskav av de skorna jag trodde var bekväma som jag ska ta med mig och ha varje dag under resans gång, hoppsan! Vet inte vilka skor jag ska ta med mig... Det är svårt att välja ett par sneakers bland 30 par...

Nu ska jag sola lite.


Peace!

Stress?!

Nu är jag hemma igen efter en heldag i Ystad. 
Besöket hos läkaren gick bra och jag fick ta några blodprover. Jag hade tydligen jättebra provresultat på alla andra utom just stressen. Han sa att jag får jobba med stressen så jag kan hantera det. Anledningen till att jag blir/ är sjuk så ofta är att jag blir extra mottaglig för sjukdomar då mitt immunförsvar aldrig hinner ta igen sig utan det bryts ner när man är sjuk vanligtvis och sedan tar det igen sig men mitt är dåligt hela tiden pga. att jag är sjuk så ofta. För att jag inte ska vara sjuk jämt och ständigt så måste jag jobba på att stressa ner. För det är stressen som utlöser alltihopa. Har tänkt lite på det idag och det jag kommer på är Yoga och spikmattan. Har du något förslag till mig hur jag ska kunna stressa ner?

Efter läkarbesöket träffade jag en gammal god vän och vi käkade och lapade sol och så klart snackade en massa.

Nu är jag trött och tänkte äta lite....



Nightmare

Fy vilka mardrömmar jag drömmer varje natt. För någon natt sedan så drömde jag att det brann i hela stan brann och att jätte många brann inne och dog osv. I förrgår natt drömde jag att jag och Håkan gifte oss men det var inte alls så som jag vill ha det utan det var i en mörk läskig kyrka (typ som i Harry Potter). Min mamma och några till hade bestämt hur allting skulle vara och jag sa att jag inte vill gifta mig i en kyrka för jag är inte troende och det känns så falskt då om jag ska lova gud osv. Så sa min mamma att jag var värd att gifta mig i den kyrkan osv. Jag blev arg, ledsen och besviken. I natt drömde jag att det var översvämning i hela Sverige. Det var som en tsunami som dränkte hela landet och det var färre än hälften av hela landets befolkning som överlevde. Jag var en av dom som överlevde och försökte ringa till min familj och mina vänner efter jag hade tagit mig upp på ett högt högt berg, och min mobiltelefon hade överlevt av någon konstig anledning. Jag hamnade hos en armish familj i en by och dom tyckte jag var så konstigt och annorlunda från dom. Men jag fick lov att bo där ett tag i alla fall och dom var snälla och tog hand om mig. 

Nu ska jag hoppa in i duschen jämfota och sedan göra mig i ordning för att åka till Ystad för ett läkarbesök. Återkommer med hur det gick när jag är hemma.


Peace!

Natti natt!

Nu ska jag gå och lägga mig och somna framför tv.n som jag brukar. Vaknar alltid lika förvånad av tv:n vid 5-6 tiden på morgonen då det är tv-shop. Jag avskyr verkligen tv-shop!

Natti natt och dröm sött om mig!


Saknar mitt ♥




Mmmm marabou...

Var på Entré nu i kväll, det var skönt och lugnt då det inte alls var mycket folk där. Man kunde gå omkring där i lugnt och ro utan att behöva känna stressen. Men eftersom jag var stressad så sprang jag igenom alla affärerna som jag ville kolla i för jag var tvungen att köpa ett nytt minneskort till kameran och det var mindre än en timme kvar tills hela skiten (hela skiten är alltså Entré haha) stängde. 

Pappa ringde och meddelade att han skulle föra över mina födelsedagspengar från honom och farmor och farfar wiie* Kunde inte passat bättre! Danke =)

Fy så sugen jag är på godis! Jag tänkte precis skriva att det var länge sedan jag åt godis men då ljuger jag, det var i fredags, då åt jag en dubbel japp och det var såå gott! Jag dreglade som en hund och ville bara ha mer! Det är rätt svårt att bli av med ett sockerberoende. Men jag är inte alls beroende som jag var förr. När jag gick på högstadiet och framförallt gymnasiet så åt jag hur mycket godis varje dag, de måste varit några kilon. Men jag såg ut som en vandrande pinne i alla fall. Det spelade ingen roll hur mycket skräpmat jag åt eller hur mycket godis jag tryckte i mig, jag såg ut som en vandrande pinne i alla fall. Efter jag hade bott i Malmö ett tag så insåg jag att jag kanske borde sluta ät godis helt och bli av med mitt beroende. Hade dessutom hoppats på att gå ner ett kilo eller två. Men samma dag som jag slutade äta godis gick jag upp i vikt i stället. Jag blev av med sockerberoendet och åt näst intill aldrig godis! Men under julen 2008 så gick allting åt skogen, mitt sockerberoende hade tagit över mig igen och jag kunde inte styra över det utan bara åt godis, chips och läsk hela tiden varje dag. Det var inte för än i våras som jag bestämde mig återigen att jag måste sluta äta godis, chips och dricka läsk. Så jag jag bestämde en dag att jag skulle sluta äta sådant skräp, och det är lättare att sluta helt än att bara äta på helgerna. Det är ett tips jag har till er, sluta äta godis och chips och sånt helt under ett års tid. Efter det året kan du unna dig en godisbit då och då, men de till att du styr över sockret så de inte styr över dig.

Jag tror att om man någon gång blivit beroende av någonting som socker så kommer det beroendet följa en resten av livet. Men idag känner jag att det är jag som styr över sockret och det är jag nöjd och stolt över. För alla ni där ute som själva äter mycket godis, chips och dricker läsk. Tänk om ni bara skulle sluta tvärt en dag och sedan inte äta eller dricka det på ett års tid! Det är verkligen skitsvårt! Men nu sitter jag här och är så sugen på godis men jag styr över sockret så därför så skiter jag i att äta godis som jag är såå sugen på! Kan ju hoppas på billigare tandläkarkostnader nästa gång haha!

godis375_3809a.jpg


Nu ska jag se vidare på Projekt Runway =)




Saknar...

Saknar dig min klätterapa!




Stressad!

Idag ska jag plugga hela dagen idag, eller tills jag är klart i alla fall. Känner mig fortfarande inte helt frisk och det är segt. Har bokat en ny tid hos en annan läkare i morgon så jag hoppas jag får ut någonting av besöket. Känner mig stressad inför resan, jag ska göra så mycket och det känns som om tiden inte räcker till. Ska försöka hinna med något mer än att bara plugga idag. Ska se om allergitabletterna fungerar nu =)

Slut på svammel.



RSS 2.0