Alla gillar Ophelia!

Dagens konstigaste händelse:
Jag sitter i soffan och kollar film och Ophelia (katten) sitter ute på balkongen på räcket och någon kille börjar prata med henne (det är inte helt ovanligt att folk som går förbi pratar lite med Ophelia så jag är rätt van kan man säga). Jag bara jaja de får han väl göra om han känner att han får ut någonting av att prata med henne.

Killen: Hej katten sitter du där? Vet husse eller matte att du sitter där? Bla bla bla...
Ophelia: Är helt tyst.
Killen: Ursäkta, ursäkta! (Fortsätter att prata med Ophelia)
Ophelia: Är fortfarande helt tyst.

Jag går ut på balkongen.

Jag: Ophelia ska du komma in?
Ophelia: Mjan mjau...

Jag ser killen som står precis intill balkongen, som att han ska rädda Ophelia om hon skulle ramla ner.

Killen: Vet du att det sitter en katt där? (pekar)
Jag: Ähhh ja!?
Killen: Men tänk om katten ramlar ner.
Jag: Det gör hon inte och hon sitter alltid där. Hon har bara ramlat ner 2 gånger och det är när hon ska försöka gå på fönsterbläcket (pekar)
Killen: Jaha okej, hejdå.
Carro: Hejdå tack i alla fall!


Ophelia sitter och spejar som vanligt och pratar med folk =)


Konstigt konstigt konstigt tycker jag. Jag har sett massor av katter som sitter på balkongräcken och aldrig ramlat ner. Vem har kommit på idéen att katter är smidiga och aldrig ramlar ner från något då de har bra balanssinne förresten....? Ophelia kunde varit smidigare kan man väl säga. När jag bodde på ett annat ställe på andra våningen så ramlade hon ner från fönsterbläcket som hon var ute och spatserade på, hon ramlade rakt ner på en markis tack och lov. Tur att jag bor på första våningen nu så hon inte slår sig om hon ramlar ner, hon landar rakt i en rabatt med blommor och buskar haha!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.



Natti natt!





Sommar Sommar Sommar

Idag har jag tillbringat dagen på stranden med en kär vän. Så underbart väder det har varit! Vi köpte med oss lite kakor, god dricka, salta pinnar, nektariner och jordgubbar =) mums! Vi funderade på att bada men vi bestämde oss för att inte bada. Dels för att jag precis varit sjuk länge och dels för att jag säkert skulle bli sjuk igen. Känner att halsont har kommit tillbaka igen, det är till och från jag har ont i halsen :( 

Efter stranden så blev jag bjuden på middag av min kära vän, det blev indiskt =) Sedan begav vi oss hem och jag hoppade direkt in i duschen. Ska tillbringa kvällen hemma i soffan framför tv.n. Ska bli skönt!



Grattis Ellenor!

”Det gällde att inte sticka ut”

Nöjesbladet mötte ”Robinson”-vinnaren Ellenor Pierre – i säl
Nöjesbladet mötte ”Robinson”-vinnaren Ellenor Pierre – i sällskap med boaormen Snoddas och fågelspindeln Imse – på Skansenakvariet i Stockholm. Hon ser sig själv som en värdig vinnare. ”Jarmo behövde besöka sjukstugan hela tiden, förklarar hon.
Foto: PETER WIXTRÖM
Ellenor läser brev fån sina bar – minuter efter vinsten.
Ellenor läser brev fån sina bar – minuter efter vinsten.
Foto: PETER WIXTRÖM
Ellenor med sina barn.
Ellenor med sina barn.

Ellenor om

... vad hon ska göra med vinstpengarna – en halv miljon kronor:

– Barnen ska få köpa varsin sak och jag är också värd något vackert. En Chanelväska vill jag ha. För vinstpengarna ska vi unna oss saker, inte lägga dem på huslånet i alla fall.

... plankan sex meter upp i luften:

– När Jarmo åkte tänkte jag ”ja!” och när Anna trillade så åkte mitt sista hot. Nina visste jag att jag skulle slå. Jag tyckte inte att hon var värd att sitta i final så jag var så sjukt fokuserad. Man ska inte vinna bara på att kunna pakta. Det var hon grym på, men inget annat.

... varför hon vann:

– Dels för att vi var sju personer från lag Magkal i sammanslagningen. Dels för att de andra underskattade mig och jag är envisare och psykiskt starkare än de trodde. Det är skillnad på att vara 35 år och trebarnsmor än 22 år. De pratade om att de saknade sin hund liksom, det går inte att jämföra med att sakna tre döttrar.

Bloggat om artikeln

Visar inlägg från de 3 högst rankade bloggarna

Visa alla »

Vill du blogga om artikeln?

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Doldisen Ellenor Pierre blev Miss Robinson 2009.

Nu berättar hon om sin speciella relation med deltagaren Angela Monroe – och om känslokollapsen efter segern.

– Allt var kaos då, jag var helt konstig. Jag inser i efter-hand att jag var i chocktillstånd, säger Ellenor.

”Och på sista lappen läser jag Ellenor.”

Linda Isacssons ord slog ner som en blixt.

– Jag trodde att Jarmo (Heinonen) skulle vinna. Jag trodde aldrig att Angela (Monroe) skulle rösta på mig och jag var osäker på Rafael (Ortega) också. Jag blev så glad, det var fantastiskt, säger Ellernor Pierre, 35.

”Jag var besviken på Anna”

Däremot trodde hon att Anna Lundh, 22, hade lagt sin röst på henne.

– Anna kom fram till mig samma morgon och frågade hur jag stavade mitt namn för hon sa att hon ville rösta på mig om inte hon gick till final. Jag visade och skrev mitt namn i sanden. Jag var besviken på Anna, samtidigt glad över Angela, säger hon.

Pratade du med Angela efteråt?

– Ja, vi delade rum den natten och pratade mycket. Vi har en speciell relation i dag. Hon fick min lilla statyett som jag vann i immunitetstävlingen – den tyckte jag att hon var värd. Hon är fantastisk med muskler som en man, utstrålning som värsta kvinnan och en enorm vinnarskalle.

”Allt var kaos då”

När Ellenor vann korkades champagne upp och det dukades upp till avslutningsfest direkt. Men Ellenor kunde inte njuta av firandet.

– Allt var kaos då. Jag ville bara ha en mobiltelefon och ringa hem. Ingen satte sig med mig och frågade hur jag mådde, jag hade behövt prata med någon. Allt skulle vara som vanligt, men jag var helt konstig. Jag inser i efterhand att jag var i chocktillstånd.

Chocken släppte inte på flera veckor och även hemma i Sverige mådde Ellenor dåligt i vardagen.

– Jag var en annan person när jag kom hem. Jag hade kämpat för min överlevnad i 39 dagar på en öde ö och plötsligt skulle jag hämta barnen i skolan, äga ett fullt kylskåp och gå till mitt jobb – det kändes jättekonstigt. Jag blev deprimerad och låste in mig istället.

Behövde mer hjälp

Hon tycker att det är konstigt att deltagarna inte får professionell hjälp att återanpassas till ett vanligt liv efter det påfrestande äventyret.

– Vi kunde ringa och be om psykologhjälp om vi kände att det behövdes sa TV4, men jag tyckte hela tiden att så stora problem har jag nog inte.

– Och jag är fortfarande helt snurrig med mat, vissa dagar äter jag inte alls och andra bara svullar jag. Alla borde automatiskt ha fått prata med någon när de åkte ut.

”Vi sov ihop varje natt”

Robinson-kamraten Ranjit Roy lade sin röst på Ellenor eftersom han hade utvecklat känslor för henne.

Och känslorna visade sig vara besvarade.

– Vi sov ihop varje natt och när vi satt brevid varandra på flyget hem så kände vi att vi tyckte mycket om varandra. När jag kom hem gjorde jag och min pojkvän slut och jag dejtade Ranjit i två månader.

– Men sedan insåg att vi bara är vänner och jag blev tillsammans med mitt ex Olov Matsson igen. Vi förlovade oss förra helgen.

Sparade på krafterna

Att majoriteten av tv-tittarna hade velat se Jarmo som vinnare förvånar henne inte.

– Han har framställts som den bästa överlevaren, men jag har varit på samma ö lika länge och vunnit lika många tävlingar – förutom duellen. Han behövde dessutom besöka sjukstugan hela tiden och sådant finns inte på öde öar egentligen. Nej, jag var en lika värdig vinnare tycker jag.

Ellenor menar att hennes taktik var att hålla sig osynlig och sedan vara bäst när det gällde – en strategi som fungerade enligt planen.

– Det gällde att inte sticka ut och inte stöta sig med någon. I de första tävlingarna var det inte viktigt att vinna och så länge jag var sämst i tävlingarna skulle ingen uppfatta mig som ett hot och rösta ut mig. Jag satsade inte hundra procent förrän det behövdes och då visade jag att jag kunde. Det räckte!


Solen är underbar!

Nu är jag inne igen efter någon timmes solande på balkongen. Det är sjukt varmt där ute och det kokade i huden tillslut så jag gick in och svalkade mig. Ska snart gå ut en stund till. Har redan blivit mega brun! 
Ni kanske undrar varför jag bara sitter hemma och glor varje dag, och det beror på att jag har varit sjuk i 2 veckors tid och är fortfarande förkyld men febern är borta idag JIPPI! Så jag är hemma för att kurera mig på bästa sätt för att bli frisk tills jag sticker till Milano om en vecka :)

Har tråkigt nog ingen ny bild att bjuda på...




Garnier!

Mitt hår blev skitsnyggt efter färgningen! Det blev sådär mörkbrunt som jag vill ha det =) Det blir alltid mycket snyggare än vad jag förväntar mig innan jag färgar håret. Färgen jag använder mig av är oftast Garnier, denna gången blev det färg nummer 3 alltså mörkbrun. Innan hade jag den brunröda men den bleks snabbare känns det som.

pernilla_15122659.jpg


Robinson finalen 2009.

Idag vaknade jag av grannens bas som jag håller på att bli galen av. Det dunkar ända in i benmärgen på mig och jag är trött på att anpassa mitt liv efter min grannes! Har aldrig gnällt på grannen förr men nu är det på tiden att ta igen det gnället kan jag berätta för er. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till grannen bara, eller visst säga precis som det är men jag tvivlar på att grannen kommer lyssna på mig. Har varit med om detta problemet förr men denna gången ska jag inte ge mig så lätt! Har du/ni något tips kanske?

Eftersom jag vaknade tidigare än enligt planerna så satte jag igång tv:n och färgade håret. Åt frulle medan jag väntade på att skölja ur färgen. Sköljde ur färgen och passade på att ta en dusch samtidigt, och nu sitter jag i soffan och kollar in alla bloggar som jag brukar läsa =)

I kväll är det Robinson finalen wiie* Vilket jag ser fram emot. Jag som bestämde mig att jag inte skulle följa Robinson 2009 men efter första avsnittet var jag fast! Jag hoppas på att Jarmo vinner, han måste vinna! 

Ellenor, Jarmo, Anna och Nina är finalister i Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Ellenor, Jarmo, Anna och Nina är finalister i Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Vem tror du vinner?




Vitare tänder?

Har borstat tänderna igen med den där White Now tandkrämen, denna gången såg jag att mina tänder har blivit lite vitare =) Wiie!! Fast i och med att jag dricker flera liter thé om dagen numera (när jag är sjuk) så lär inte mina vänder bli så mycket vitare än vad dom är nu. Hoppas på att bli frisk innan jag drar. Då kan jag strosa omkring på Milanos gator med mitt bländande leende =) Ni ska få se bild när jag köpt ett minneskort till kameran. Har dock ingen förebild.

Nu ska jag gosa med Ophelia (min katt) och kolla teve.

Natti natt, Peace!


En bild på mina älsklingar ♥
Haha det ser ut som det röda under Ophelias haka är hennes tunga men så är inte fallet. Det är hennes "informations lapp" eller vad heter det som hänger på hennes halsband? Där det står vart hon bor osv. Den lappen vad för övrigt ett misstag eftersom alla "tanterna" i huset kommer bärandes på henne så fort hon är ute och rastar sig. 




Fixat inför resan.

Kände att jag var tvungen att komma ut ett tag så jag gick ner på stan och fixade grejer inför resan. 
  • Vita tygskor
  • Försvarets
  • Linne
  • Leggings
  • Schampo & Balsam
  • Bodylotion
  • Hårfärg (min hårfärg såg dassig ut i omklädningsrummet så om jag orkar färgar jag det innan jag sticker annars lagom till midsommar)
  • Allergimedicin (har varit konstant snorig hela våren så jag testar om detta hjälper)RACE MARINE W CNV SNK RS092 WHITE
Jättesköna skor som jag tänkte springa runt i Italien med =) 



P.s Kan tyvärr inte ta några bilder själv då jag inte har ett hunnit köpa ett minneskort än D.s



White now!

Prövade denna tandkrämen idag då jag hört att man ska få vita tänder första gången man borstar tänderna. Borstade nyss tänderna med den men jag vet inte om jag såg så mycket skillnad efteråt. Ska använda den nu varje dag så vi får se om mina tänder blir vitare efter några borstningar =)





Jag är ond i smyg :P

Du är 18% ond!

 Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Hahaha! Vill du också se hur ond du är? Gör testet du med :P



Rolex

Rolex Lady Datejust Silver Diamond Dial Jubilee Bracelet
Sedan första gången jag såg en Rolex klocka har jag alltid velat ha en. Antingen denna ovan eller en som är helt i guld med svart urtavla, eller både och kan jag ta hihihi!

"Det snurrar i min skalle"

Suck vad tråkigt det är att vara sjuuuk! Jag vill bli frisk och jag måste bli frisk tills jag ska dra! Jag har dessutom tusen saker att fixa innan jag drar och jag känner stressen. Idag tänkte jag gå ut en runda vilket är nödvändigt, känner mig helt isolerad här hemma. Kul att inte träffa någon alls mer än Ophelia, nej! Ska även försöka att plugga så mycket jag orkar... Har huvudvärk och det snurrar i min skalle, fattar inte hur jag ska kunna/orka plugga klart det jag ligger efter med pga att jag blev sjuk =(



Familjen - Det snurrar i min skalle 
Stämmer bra in på mig!

Robyn - Be Mine [Acoustic]





200 spänn fattigare!

Efter telefonkö i nästan en timme, en dusch, två knäckemackor och en klunk ramlösa senare begav jag mig till vårdcentralen. En kvart senare var jag 200 spänn fattigare och rekommendationen är vila tills jag blir frisk! Helt meningslöst att gå dit! Jag avskyr att vara sjuk men jag funderar på om jag avskyr svensk sjukvård mer än att vara sjuk...? En svår fråga faktiskt... 

Jag är så förbannat trött på att bara sitta hemma och häcka! Jag orkar inte göra någonting då min kropp blir utmattad av att resa mig upp från soffan och gå ut i köket. 




Saknar dig...

Fy farao för att vara sjuk! Undra om man känner sig så här orkeslös och utmattad i kroppen när man blir gammal? Så i fall vill jag aldrig bli gammal! 
I morgon ska jag ringa vårdcentralen och hoppas på att jag får något mirakelpiller utskrivet så jag blir frisk lagom till helgen. Man ska visst kontakta vårdcentralen efter man haft feber i 3 dagar, hoppsan! Alltså inte cirka 2 veckor med feber.... oj!

Ska fortsätta kolla på tv tills jag somnar. 



Saknar H ♥



Såå tråkigt att vara sjuuuk!

Är fortfarande sjuk =( Har inte alls så ont i halsen idag men har ont i magen i stället, och feber så klart! Jag är trött på att vara sjuk, har varit det för länge nu. Om jag inte blivit frisk på måndag så ringer jag vårdcentralen så får de skriva ut någonting till mig som jag kan knapra på.

Är ensam hemma igen, H åkte till Milano idag och jag vinkade av honom vid tåget. Känns tråkigt att vara ensam hemma =( Ingen som kan ta hand om mig nu när jag är sjuk heller -snyft-

I kväll är det årsmöte, hoppas på att det kommer fler än 10 personer i alla fall.

Åh vad jag yrar, har så ont i magen... Ska vila lite.


 

Tyra Banks utan air brush i New York.

Tyra Banks med och utan hårdstylat, photoshoppat yttre.
Tyra Banks med och utan hårdstylat, photoshoppat yttre.

Tyra Banks utan air brush i New York.





Fortfarande sjuk =(

Är fortfarande sjuk och tror det är någon slags infektion =( Har sjukt ont i halsen just nu och kan dricka min saft och mitt thé, men försöker för för att jag ska få tillbaka vätskebalansen i kroppen och thét för halsens skull. Har feber från och till vilket jag haft nu varannan dag i 1,5 vecka. Ska nog uppsöka vårdcentralen i morgon, min kropp kommer troligtvis inte kunna läka ut detta av sig själv då mitt immunförsvar inte existerar verkar det som.

Nu ska jag fortsätta kolla på Filip och Fredrik.


Fred!




Debatt.

Igår tittade jag på Debatt, gör du det med. Kolla här nedan vad det handlade om, programmet finns att se på svt:s hemsida.

Debatt 21 maj

 

Säsongens sista Debatt 21/5

Utegångsförbud i Rosengård och en lynchmobb som jagar bort flyktingar i Vännäs. 
Har den svenska integrationsmodellen havererat helt? På torsdag kväll lyfter Debatt på locket och frågar ansvariga politiker hur visionen för att skapa ett helt Sverige ser ut.
- Man kan inte bara ha och ha. Ska jag respektera dom så måste dom också respektera mig, säger en av kvällens debattörer.

Janne Josefsson gör på torsdagkväll sitt sista Debatt för den här gången. Är du nyfiken på den nye programledaren så bör du kolla på torsdag kväll.





Morgonpigg

Vaknade vid 9 tiden och gick upp en stund senare. Det är fint väder idag och jag ska ut och passa på att sola till min "bleka" kropp haha! Den är blev på baksidan i alla fall men desto brunare på framsidan. Det är shorts som gäller idag =)

Trodde min hals hade blivit bättre för någon dag sedan men icke. Har hosta och ont =( 

Det blir en pluggkväll i kväll!

Snart kommer Håkan hem, en dag kvar ♥



Carolina Gynning.

3447786819.jpg

 

Caroline Gynning, för att du är du...

 

 

 


Trött!

Jag är så jäkla trött på min blogg och på min design!

Någon som vill göra om designen på min blogg??




Dagens planer!

Idag känner jag mig stressad över studierna. Måste verkligen råplugga idag om jag ska bli klar tills på fredag. Det svåraste är att hitta en person som jag ska kartlägga... Det är inte så mycket som ska göras bara det att jag är så fruktansvärt omotiverad att jag aldrig kommer igång med pluggandet, och när jag väl kommit igång så börjar jag göra någonting annat efter en kvar, suck! Men måste verkligen ta tag i allting idag. Ska snart iväg och träna och släppa allting som heter plugg för någon timme. Blir nog inget shoppade idag tyvärr, får göra det när jag är klar på fredag som en belöning =) wiiie* Det ser jag fram emot.

Nu iväg till gymmet!



Holly Madison

Holly Madison..



Sol, plugg & chill...

Idag har det varit en slö dag för min del. Pluggade och solade på balkongen, det var rätt så skönt och avslappnande fast det jag läste var inte direkt skoj... Men jag pluggast som bäst och mest när jag sitter ute på balkongen och solar. Bara nu på 2 dagar har jag lyckats att bli brunare =) Jag måste ha jäkligt bra med pigment, efter en timme i solen får jag märken efter bikinin. Jag lär dock vara 100 nyanser ljusare bak som fram haha!

Ska snart bege mig ut för första gången idag.

I morgon är det uppsatt storslagna planer! Shoppa underkläder vilket jag avskyr blä! Därefter träna och resten av dagen plugga. Mitt mål är att bli klar med allt plugg tills på fredag så jag bara kan slappna av till det är redovisning. 

Nu ska jag gå ut!

 

victorias_secret_fashion_show_2005_isabel.jpg

victorias_secret_heidi_klum_01.png

 

 

 


Do It!

Utmana dig själv

Tandemhopp
Tandemhopp

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:

 

För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.


Gå en fallskärmskurs i sommar.

Söker du äventyr för semestern? Att hoppa fallskärm blir alltmer populärt och runt om i landet finns ett stort antal fallskärmsklubbar. De erbjuder både tandemhopp och nybörjarkurser för den äventyrslystne.

Vågar du kasta dig handlöst ut ur ett flygplan på 4000 meters höjd? Tusentals svenskar övervinner varje år sin rädsla och upplever frihetskänslan med att hoppa fallskärm.

— Vem som helst kan börja hoppa, det krävs bara att du har fysik nog att klara att hoppa ner från en stol, berättar Benny Sundberg från Göteborg.

Benny Sundberg har gjort över 800 hopp. Hittills har han inte hittat något annat som går upp mot känslan av att kasta sig ut från ett framrusande flygplan tusentals meter över jorden och sedan sväva ner genom luften. Den totala fokuseringen vid uthoppet, friheten i fallet och naturupplevelsen blir som ett rus.

— Det går inte att beskriva den känslan. Det måste upplevas, säger han.

Ta fallskärmslicens

Att komma igång med fallskärmshoppning behöver varken vara svårt eller dyrt. Fallskärmsklubbarna erbjuder ofta korta nybörjarkurser med paketpris.

— Du hoppar då från mellan 1000 till 4000 meters höjd, tillsammans med två erfarna instruktörer. De håller i dig på var sin sida så att du ligger rätt i luften, berättar Benny Sundberg.

Efter tio godkända hopp, så får du din fallskärmslicens och är fri att hoppa var du vill i världen.

— Då kan du hoppa tillsammans med dina kompisar och göra formationer och leka i luften, säger Benny Sundberg.

Många som går nybörjarkurserna blir bitna och fortsätter hoppa.

— Det är inte ovanligt att folk kommer upp i en 2000 till 3000 hopp på bara ett par tre år, säger Benny Sundberg.

Tandem

Vill du bara testa en gång, så erbjuder många klubbar tandemhopp. Då hoppar du tillsammans med en erfaren hoppare. Tillsammans kastar ni er ut från flygplanet, 4000 meter över marken, och faller neråt i 200 km i timmen i ungefär en minut. 700 meter över marken vecklas skärmen ut och ni glider sakta neråt - samtidigt som ni njuter av utsikten.

För att göra ett tandemhopp behövs ingen kurs innan. Och farligt, det är det inte.

— Det är farligare att åka bil än att hoppa fallskärm, berättar Benny Sundberg. Det säkerhetstänkande som finns idag är mycket bra. Det finns till exempel ingen risk att skärmen inte skulle lösa ut – om den av någon anledning inte vecklas ut direkt så utlöses den automatiskt.

Att hoppet kan bli din sommars stora upplevelse, det tvekar Benny Sundberg inte en sekund på.

— Att hoppa fallskärm är den mest fantastiska upplevelsen. Att falla ner mot marken, tyngdlös. Den känslan är underbar. Det är frihet!

 

 


Att hoppa fallskärm är någonting jag alltid velat göra så jag hoppade sensommaren 2007! Det är bland det bästa jag gjort i mitt liv och det var helt underbart! Nervöst var bara förnamnet, jag förstod inte att jag verkligen skulle hoppa för än jag satt i det gamla rostiga lilla ryska flygplanet på väg upp upp upp! Helt plötsligt stod jag där på kanten till flygplanet och kände vinden i ansiktet. En bakåtvolt senare och jag flög som en fågel!

 

Att hoppa fallskärm är någonting jag rekommenderar ALLA att göra, även dig!

 

 


Någon?

Någon som vill göra om min fula blogg?



http://www.makemebabies.com

Så här kommer tydligen min och H.s bebis se ut =)


Bebis




VARNING FÖR BLUFF!

Läste Alex Schulman idag och var tvungen att kopiera över hans inlägg i min blogg. Vilken MES! 
(läs nedan).


Så härligt att se att övriga media äntligen hakar på mitt avslöjande om att allt den här mannen gör är fejk fejk fejk i Ballar av Stål. Radioprogrammet medierna tog upp det i helgen. Branschsajterna hakar på. Och folk som var med under inspelningen erkänner nu bluffen. Bra jobbat! Jag tycker inte att den skithögen ska komma undan. Jag känner mig lurad. Som jag älskade honom i början. Jag tog med honom på Innelistan och allt. Skrev att han var så MODIG. Men han var inte modig. Han var FEG. Han vågade inte spela in de där scenerna där han blir jagad av huliganer skarpt, så han gjorde upp allt, bad sina kompisar komma in och jaga honom lite. 

Vilken liten fjant! Framför allt när man tänker på hur han brukar sitta i den där soffan med sitt "sköna" leende, sina busiga uppsyn och självgoda stil och malla sig över alla livsfarliga bud han gör. Och så är allt fejk. Titta på den här killen ikväll nu, titta på hur han beter sig och tänk samtidigt att ALLT HAN GÖR ÄR FEJK. Är det inte smärtsamt patetiskt, fy fan för han.



Häppy horse!

Jag blir så glad när jag tittar på denna fina och söta hästen. 
Kolla själva =)



Flytta bloggen?

Jag funderar på att flytta min blogg till någon annan  webplats eller vad man nu ska säga. Denna sidan hänger sig för jämnan och vill inte som jag vill vilket är mycket irriterande. Någon som har tips som en bra bloggsida som inte krånglar?

Till dig som har bloggen http://gadn.blogg.se/  jag blev lite ledsen när jag inte kunde läsa din blogg idag. Om du vill och vill att jag ska fortsätta din blogg så kan du maila inloggningsuppgifterna till [email protected]


Jag är skittrött nu! Har inte gjort särskilt mycket idag, tog en lång sovmorgon vilket behövdes. Gick ut en sväng och handlade sen lagade jag potatis och purjulöksoppa -mums-
Nu ska jag fortsätta att chilla framför tv:n.




Seahorse.

För övrigt mår jag illa när jag tittar på sjöhästar på google. Dem är så fula och äckliga! Jag som älskade sjöhästar som lite... Fast då visste jag kanske inte hur riktiga sjöhästar såg ut, äckliga!



Text på latin...?

Jag är fortfarande mega sugen på en ny tatuering. Men är inte 100 på vad jag vill ha, fast har jag någonsin varit det egentligen?? Svar: Nej! Jag är sugen på att göra någon text, kanske på latin men vet inte vad än. Vill ha ett litet hjärta också, men det känns som om alla har det plus att jag kommer nog inte bara göra ett litet hjärta utan något mer i så fall. Om jag gör en text/ mening så vill jag ha den så här beroende på hur långt det blir eller loträt eller vad man nu ska säga. Det är grymt snyggt med tatueringar på sidan.
Undra om det gör lika ont att tatuera revbenen som höftbenet??
Vet du?

MeganFoxRibCage.jpg

 

Jag borde sluta se miami ink och la ink för mitt eget bästa...

 

 

 

 


Sjöhäst...?

Googlade sjöhäst, då kom denna bilden upp..?
Hahahaha!

1180366120.jpg

 

 


Tips!

Sitter och kollar på Robinson och det är reklam nu så jag tänkte skriva ett litet inlägg. Dagen idag har varit chill men aningen kall pga. regnet. Det blev brunch på konsthallen, det var gott =) Jag år en hel del, allt från plättar, bönsallad, sparrissoppa och sill -mums- Kan verkligen rekommendera att gå dit och luncha eller bruncha! 


www.restaurangsmak.se/konsthallen





Snart ut!

Har precis ätit frulle och ska snart göra mig i ordning för att dra ner till stan och träffa K. Det är inte så soligt och fint som jag önskar men skit i de =) Bara jag kommer ut och får andas lite "frisk" (hur frisk kan luften vara i Malmö) luft.

Ikväll blir det Robinson om inget annat dyker upp.




Klänningar!

Finfina klänningar från
www.nelly.com

Timor Dress SEK 599, WESC - NELLY.COM

Zoe Dress SEK 499, Motel - NELLY.COM

Goggo Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Sawy Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM

Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

White Perfect Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COM

Cool Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Tube Bow Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM




Sjuk!

Nu kan jag äntligen blogga. Mitt internet har inte velat fungera på hela dagen för än nyligen typ. Jag blir så trött på comhem, SUCK!


Idag är jag sjuk med feber och halsont =( Kände av det igår kväll redan då jag blev svullen i halsen och fick ont. När jag är sjuk vill jag bli omhändertagen på bästa möjliga sätt vilket innebär att H ska passa upp mig och hämta det jag vill äta och dricka osv. Men nu är inte H hemma utan på Kreta med jobbet =( Buhu, så jag får försöka ta hand om mig själv. Jag tar så klart hand om Ophelia också =) H åkte i natt till jobbet och sedan bar det av till Kastrup och sedan till Kreta. Han kommer vara borta i en vecka nu så det kommer vara tomt och ensamt här hemma =( Känns konstigt och ovant varje gång han åker iväg. Tur att vi har Ophelia, den sällskapliga lilla gosisen =) 
Jag är rastlös och uttråkad men orkar inte röra på mig. Dels pga febern men också den j*vliga träningsvärken! Tränade röven igår med hjälp av en sådan stång man lägger vikter på (fast jag hade inga vikter, bara stången på 20 kg). Det var hur jobbigt som helst att ha stången i nacken och göra knäböj 3x10. Planen var att träna i morgon men det lär det inte bli pga febern och träningsvärken haha!

Nu ska jag kolla vidare på TV.



Varför inte?!

[aretsbild2009.jpg]



Basement Jaxx feat. Robyn - Hey U






Kärlek...

Sitter och syr om ett par jeans, det går inte så bra som jag hoppats på. Har sprättat som en gud! Ska sy en duk av ett fint tyg som jag hittade i garderoben, det är vitt med blommor och rosetter =) Fast först måste jag sy klart jeansen som jag håller på med. Allt för ofta när jag bara är hemma en dag gör jag inget vettigt alls, sitter typ och glor på tv. Fast jag tycker det är skoj att sy (om det blir rätt och på det sättet som jag vill haha), även måla och skissa är skoj. Har kommit på att jag saknar att komma ut i naturen ifrån stadens oväsen och ut i skogen. Älskar naturen och lugnet, saknar att dra ut i stallet och fixa i ordning hästen och bara ta mig ut i skogen på en lång ridtur en vårdag som denna.. Saknar verkligen hästen som jag var foder åt innan. Det var länge sedan jag såg henne och det var länge sedan jag slutade ta hand om henne. Men jag kommer aldrig glömma henne, så söt, så snäll och så busig haha!




Helgen...





Segt.

Åh så slö jag är idag. Gick upp vid 11 tiden och har sedan dess tills nu inte gjort någonting vettigt alls, jag som hade storslagna planer idag... Kanske hinner med lite. Ska hoppa in i duschen nu och sen plocka i ordning kläder som är slängda runt om i exakt hela lägenheten överallt. Ska fortsätta med att sy om byxor som jag började på igår. När jag tänker efter borde jag kanske inte sy in byxor som är för stora då jag tränar en del vilket märks. Mina favoritbyxor är jäkligt tajta runt höfterna då min grump blivit muskulösare, alltså större och det jublar jag över -jubel jubel- Men jag tror jag syr in några byxor i alla fall, kan ju alltid sprätta sen om det behövs =)

Nu ska jag duscha.




Dåligt med uppdatering här, jag vet. Har inte haft något vettigt att berätta...
Igår lördag var jag på Deep för att se Ken Ring, inte för att jag tycker han är bra, verkligen inte utan bara för att det hade varit skoj att träffa människor och festa lite. Ken skulle gått upp kl 1 och sedan 2 och sedan 3 men han dök inte upp för än vid halv 4:a tiden! Alltså när de flesta hade dragit hem bara för att de inte orkade vänta på honom längre. Jag drog också hem och ogillar honom ännu mer idag än jag gjorde i förrgår. 
Vaknade upp vid 10 idag och gick upp och sedan ut i solen =) Hängde runt på stan och åt en megastor blåbärsmuffins, det blev parkhäng, jag fick skoskav och lite mer solbränna =)
Nu ska jag sega vidare i soffan.

Natti natt!




www.argalappen.se

Sitter och kollar på denna roliga sidan just nu 
http://www.argalappen.se
Här kommer några roliga lappar =)

Tidsoptimist får klockren tillsägelse There´s a hole in the bucket...

Åh, vad det måste ha kliat i fingrarna när han skrev´etSkriv så spelar vi; nytt program i ultralokalradion



Akustisk sarkasm Då absolut gehör blir en förbannelse 


Väck ej den tant som sover 


Här jag bor nu har jag endast fått en lapp i trappan, hahahaha!!! Den var så rolig att jag var tvungen att spara skiten, borde kanske lägga upp den på argalappen.se






Tack!

Vill bara informera om att idag invigde jag min äggdelare som jag fick av sissi i förrgår =) Mackan blev  mycket fin med de skivade ägget, i stället för ett misshandlat ägg mitt på mackan. Tack så jättemycket för äggdelaren sissi =) Tänkte på dig när jag åt min fina äggmacka.

Sitter hemma och glor på en konstig film eftersom jag inte kan gå ut tack vare mina skoskav och blåsor på fötterna. Hoppas de blir bättre tills i morgon.




Fredag!

Vaknade i lagom tid i förmiddags. Drog och tränade vid lunchtid, det var skoj och skönt att träna och inte alls mycket folk tvärt om. Har svirat runt på stan lite i eftermiddags och köpte en ansiktscreme på apoteket som jag hoppas är bra för mitt ansikte, alltså som jag inte får stora röda bölder av i ansiktet. Utan blir len som en bebisrumpa och finn och böldfri!
Det är min dröm!!

Ska fortsätta att kolla på talang. Det är rätt så underhållande en fredag som denna.

Trevlig helg allesamman!




Horoskop 30/4-13/5

Oxen 21/4-21/5

Just nu räcker det för dig att bara vara. Du njuter av våren, och det passar fint med lugna promenader eller fundersamma samtal. Allting som kräver stress eller högt tempo får vänta till en annan gång. Till och med kärleken föredrar du en aning stillsam, utan större passion.

kärlek/sex 
kul/nöjen 
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är inspirerad, kreativ, idérik. Väldigt mycket händer och det mesta har du själv satt igång. Nu passar nöjen, resor, sport, ungefär allt som innebär omväxling och äventyr. Men du kan också tänka dig att hårdsatsa på romantik och mysiga stunder, bara du har rätt partner.

kärlek/sex  4 
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

Du behöver utrymme. Om det är så att du egentligen inte riktigt passar ihop med din omgivning, då märks det tydligt nu. Även små skillnader kommer i dagen och ställer till med bekymmer. Du vill dessutom ha dina åsikter och metoder i fred, så att kompromissa går inte.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

Två sköna veckor väntar. På jobbet kan du visserligen ha det lite stressigt men det kompenseras av vårkänslor, härlig romantik, bra sex och kanske också ovanligt givande sportaktiviteter. Du tycker om att vara i rörelse och du trivs sällsynt bra med att tävla. Full fart!

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4 
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu handlar det mycket om att se framåt. Trots att det är vår går du inte alls runt och njuter av tillvaron, istället ägnar du dig åt att planera, ordna, arrangera och analysera. Vissa av dina vänner tycker att du är lite väl trist, och du kan bli riktigt irriterad på dem för att de bombarderar dig med förslag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2 
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv är mycket dramatiskt och skiftar från den ena dagen till den andra. Under dessa två veckor hinner du troligen med att vara störtförälskad, förtvivlad, hänryckt, förtjust, ilsken och passionerad. På grund av detta hinner du inte med något annat. Kärleken stjäl all ledig tid.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4 
tur/pengar 3

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det är väldigt mycket upp till dig. Ibland styr och inspirerar stjärnorna mycket, ibland mindre. Just nu är det nästan helt och hållet dina val och din smak som avgör vad som skall hända. Du har visserligen en smula tur i kärlek men det är inte alls säkert att du väljer att använda denna.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

Du har två vilda veckor framför dig. Du sjuder av energi och handlingslust, och dessutom har du turen med dig. Det dyker dock även upp en del bakslag, till exempel måste du räkna med förseningar om du reser eller ordnar en större fest. Men i stort sett har du roligt hela tiden.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

Den här våren blir aningen trasslig för dig. Du vill vara ifred, fatta dina beslut i lugn och ro. Du påverkas också ovanligt mycket av världsläget, för dig känns många nyheter och förändringar personliga. Detta leder till att du inte är särskilt social eller sugen på nöjen just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Vattumannen 21/1-18/2

Det här är inte riktigt din bästa årstid men just i år bjuder våren på oerhört mycket. Nöjen, om du är född i januari, och i övrigt kärlek, kreativa aktiviteter och spännande händelser av olika slag. Du behöver egentligen bara ta för dig. Bäst lönar det sig att satsa på kärlek och erotik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det krävs lite planering och energi från din sida, annars händer helt enkelt inte ett skvatt. Framför allt på kärleksfronten är det trögt just nu, visserligen finns det finns chanser till romantik och kärlekslycka men samtidigt händer absolut ingenting utan att du tar första steget.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

Du fokuserar på kärlek och sex, två riktigt glödheta vårveckor väntar. Du är verkligen på hugget, och du prioriterar bort allt som är ljummet, vanligt och vardagligt. Det gäller även när du umgås med dina vänner, det skall glittra och gnistra rejält eller också så får det vara.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

 

 


Skoskav!

Kom nyss hem från lunchdejten med H. Försökte gå in mina nya blå vit randiga tygskor barfota! Vilket jag insåg rätt så snart att jag inte borde gjort. Har nu blåsor och skavsår på fötterna, fast jag var fin i skorna i alla fall =) 

I helgen på lördag blir det grillning på ribban, så är du sugen är det bara att höra av dig!



Trött!

Idag känner jag mig riktigt trött och slö... Gick upp runt 11 och åt frulle och sitter fortfarande i soffan och slösurfar och kollar tv. Ska städa upp lite idag och diska. Kanske plugga lite med om jag orkar, men är fortfarande trött efter de långa skoldagarna denna veckan.

Snart åker H i från mig med jobbet till Kreta =( Tycker det är lika tråkigt varje gång vi är i från varandra fast det är kanske nyttigt att få sakna varandra också. När han kommer hem är han hemma i 4 dagar och drar sedan till Italien =( Och den 6.e juni åker jag till Milano och möter honom. Jag är fortfarande sjukt nervös över att jag ska flyga själv -hjälp- Fast så klart så längtar jag tills jag ska åka. 

Ska försöka få ordning här nu.



Bingo & Katrin...?!

Bingo och Katrin är nu ett par läste jag nyss på Katrins blogg. Jag vet inte om jag tycker de passar ihop eller ej...

Vad tycker du?

Kan bero på att jag förknippar Katrin som Alex fru fortfarande och Bingo med blonda silikonbrudar.

 

skalad.jpeg

 73fa118b4e9cd4e6e3aecb50a2c7a30f.jpg

 

 


-Smoothie-

Mitt egna recept på smoothie kommer här:

2 kiwi

1/2 banan

Frysta jordgubbar

Vanilj yoggi lätt

 

Jag la ingredienserna i ett liter mått och bara mixade med min stavmixer, lätt som en plätt!!

Använd den frukten du tycker om =)

Jag hällde upp smoothien i ett fint glas med ett sugrör så det blev lite sådär lagom festligt!

 

protein_smoothie_25221999.jpg

 

 


Kristie Alley 2009

Publicerad: 2009-05-06
Textstorlek:
Då ? och nu Kirstie Alley 2007 och 2009.
DÅ – OCH NU Kirstie Alley 2007 och 2009.
Foto: AP, ALL OVER PRESS

”Jag gick upp 38 kilo – med smör”




Sneakers!!

Igår efter skolan så stack jag hem och käkade lite och lämnade den tunga skolväskan. Gick ner till stan och köpte dessa två paren skor =) Så fina!

 

skor bondelid.jpg








Spöregn.

Idag var jag uppe med tuppen!
Äter macka och dricker kaffe till nyhetsmorgon. 
Ska bege mig till skolan i spöregn snart för en heldag 8.15-17.00
Hoppas jag överlever dagen, önska mig lycka till!



Idag har vi varit tillsammans i 1 år ♥
Fick en jättefin klänning och jag gav en jättefin skjorta =)
Nu i kväll ska vi gå och äta på favorit restaurangen!



Robinson 2009

Till det här femstjärniga hotellet i El Nido på Filippinerna
Till det här femstjärniga hotellet i El Nido på Filippinerna kommer deltagarna när de röstats ut. Förutom Christian Ternstedt.
Foto: PETER WIXTRÖM

Straffet: Ingen lyx-semester

?Det var ett enkelt beslut att diskvalificera Christian ? ha
”Det var ett enkelt beslut att diskvalificera Christian – han förstör för formatet och för tittarna”, säger Martin Nygren, TV 4.
Foto: PETER WIXTRÖM
?Jag har ödmjuka sidor också, men de syns inte i tv. Hela Sv
”Jag har ödmjuka sidor också, men de syns inte i tv. Hela Sverige hatar mig nu”, säger Christian Ternstedt.
Foto: PETER WIXTRÖM

Fler artiklar:

  Därför bröt han tävlingen Här är klippet du inte fick se i tv.
Fast på ö utan tandkräm Så löste de äckligt hår och skitiga tänder. 1
– Ranjit tyckte jag var en jävla svikare Nina Amadaji bröt gamla pakten och splittrade grabbgänget 14
Stöddige paktkungens sorti blev ynklig Christian Ternstedt fick lämna tävlingen i förtid 24

Bloggat om artikeln

Visar inlägg från de 3 högst rankade bloggarna

Visa alla »

Vill du blogga om artikeln?

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Christian bad om att få bli utröstad – då skickade TV 4 hem honom omedelbart

Först sparkades han ur ”Robinson”.

Sedan kom hämnden: TV 4 snuvande Christian Ternstedt på den utlovade drömsemestern på lyxresorten.

– De jävlades med mig med flit, säger Christian.

– Vi tänkte inte betala hans gratissemester, säger Martin Nygren, TV 4.

I går tog TV 4 ett högst ovanligt beslut: Christian Ternstedt, 28, sparkades med omedelbar verkan ur ”Robinson”.

När Rafael Ortega, 44, röstats ut samlade Christian de kvarvarande deltagarna och bad dem rösta ut honom. Tv-teamet som filmade mötet rapporterade direkt hans uttalanden till produktionsledningen. När Martin Nygren, exekutiv producent på TV 4, fick höra vad Christian hade planerat blev han förbannad. I ett möte med Linda Isacsson och produktionsbolaget Silverbacks chefer togs beslutet att omedelbart kasta ut Christian ur tävlingen.

– 9 000 personer sökte ”Robinson” och vi har valt ut 18 som får vara med och tävla. Det är klart att vi blev besvikna på Christian. Det var ett enkelt beslut att diskvalificera honom – han förstör för formatet och för tittarna, säger Nygren.

”Tagen på sängen”

De deltagare som tidigare under säsongen lämnat tävlingen frivilligt har haft starka hälsoskäl, och först då är avhopp legitimt enligt TV 4:s kontrakt.

Visste Christian att han skulle diskvalificeras?

– Nej, han blev tagen på sängen när Linda Isacsson sa det på stranden.

Christian fick omedelbart hoppa i en båt och lämna stranden. Vid sex på kvällen anlände han till den lyxresort där alla utröstade deltagare som lyckats ta sig till sammanslagningen samlas. Där får de bo och semestra tills en vinnare är korad. Men bara elva timmar senare, klockan fem på morgonen, tvingades Christian packa sina saker och bege sig till flygplatsen.

– Jag var besviken på TV 4 som tvingade mig på den mardrömsresan, det är det värsta jag varit med om någonsin. Jag var utsvulten och dålig i magen. Och jag fick vänta i fem timmar i Manila och elva timmar i Bangkok – det var typ ett dygn att resa hem, säger Christian.

Han tror att det var

TV 4:s hämnd för att han bett om att få hoppa av ”Robinson”. Martin Nygren förnekar det inte.

– Är man diskad har man inget i tävlingen kvar att göra. Sedan ska vi inte sticka unders stol med att vi var sura på honom och inte tänkte betala hans gratissemester.

”Sverige hatar mig”

Christian Ternstedt ångrar att han ställde upp i ”Robinson” och är besviken för att tv-tittarna har uppfattat honom som en dryg och arrogant översittare.

– Jag har ödmjuka sidor också, men de syns inte i tv. Hela Sverige hatar mig nu. Forumet på TV4.se handlar bara om hur mycket folk hatar mig. Jag har flytt till Cypern med min fru för att slippa uppmärksamheten, säger han.

Varför sökte du ”Robinson” egentligen?

– Jag ville ha kul och få distans till livet. Jag behövde vara nykter ett tag och gå ner i vikt. Jag var inte med för att vinna, pengarna var oväsentliga.

Förstår du att TV 4 är besvikna?

– Nej, jag har bjudit på god show när jag var där så det har jag ingen förståelse för. Jag är besviken på dem att de lät mig flyga hem klockan fem på morgonen utan någon vila efter en månads svält, det var en helvetesresa. Där jävlades de med flit. De ska bara vara nöjda att jag var med över huvud taget.



Regn.

Det regnar...

regn_1183830596.png

 

 

 

 


I see you!




Vad är en bulle?

Vad är en bulle?

Nu tänkte jag förklara en gång för alla skåningar att bulle är kanelbulle och fralla är en fralla, alltså inte bulle!

 

Bulle = Kanelbulle

Fralla = Fralla

 

kanelbulle-med-apple-och-mandelmassa1.gif fralla.jpg

Bulle                                                                     Fralla

 

 

 


Warhol




För fet för din ålder?!

För fet för din ålder

  Gå dig smal! Så blir du smalare med powerwalk.
  Träna enkelt – fåfastare kropp Hemmaträna med Martin Lidberg.
  Är du farligt smaltjock?Så vet du om du har farligt fett i magen.

Bloggat om artikeln

Visar inlägg från de 3 högst rankade bloggarna

Visa alla »

Vill du blogga om artikeln?

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Dags att skippa skräpmaten

Äter du mycket skräpmat?

Då kan du hunnit få i dig mer fett än du borde under din livstid.

Fem kända svenskar har med hjälp av Aftonbladet tagit reda på sin ”fett-ålder”.

En 30-åring med dåliga matvanor kan ha hunnit konsumera samma mängder fet mat som en hälsosam 70-åring. Ett enkelt test visar om mängden fett man ätit genom åren stämmer överens med åldern.

En person som är 25 år gammal men har en ”fett-ålder” på 35 bör med andra ord skära ner på bakelser och pizza.

Testet har tagits fram av den brittiska apotekskedjan Lloyds Pharmacy och består av ett antal frågor om matvanor. Fokus ligger på så kallade mättade fetter som bland annat finns i kött och mjölkprodukter.

– De mättade fetterna bidrar till att mängden ont kolesterol höjs, vilket kan leda till åderförkalkning, säger Marlene Olivares-Dahlby som är dietist på Centralsjukhuset i Karlstad.

Hon är noga med att understryka att det finns gott om fetter som kroppen mår bra av.

– I till exempel olivolja hittar man enkelomättade fetter som hjälper till att få ned mängden ont kolesterol.






Jag gjorde de där fettestet och fick ålder 24:a =)
Jag är alltså inte för fet för min ålder.
Vill du också göra testet så är det bara att klicka på länken under pizzabilden, lycka till!



RSS 2.0