Wordpress.com

Nu och för alltid kommer jag att överge blogg.se för wordpress.com =)
http://carolinewentzel.wordpress.com/
Hejdå!

Julklapp till mig själv :)

Klickade hem en julklapp till mig själv precis =) Ett par heels från hm, kan dessvärre inte lägga upp bilden från hemsidan. Visar när jag fått dem.
Tycker blogg.s krånglar dag som natt och jag har väntat i flera månader på att det ska bli bättre, men det blir det inte. Så jag kommer inom kort flytta min blogg, vet bara inte vart jag ska flytta den...? Någon som har nått förslag? Bloggspot? Wordpress? 


Torsdag

Igår tog jag en paus i pluggandet och träffade Maria. Det var så länge sedan vi sågs så det var kul =) För min del blev det ingen shopping, hittade en jättefin skjortklänning men den satt så konstigt. Maria köpte en lila tunika med halsband till dopet på lördag. Efter ett par timmar på Entré cyklade jag hem och pluggade igen. Men det blev inte så mycket pluggande igår som jag velat. 
Nu ska jag snart cykla ner till skolan för att plugga. Hoppas på ett det går bra idag. Jag fick 2 dagar till på mig att skriva klart examensarbetet, trodde det var inlämning på fredag men det är senast söndag woho! 
Peace!

Min dom.

I går fick jag min dom och min handledare sa att jag kommer klara skriva klart examensarbetet tills på fredag. Det känns skönt på ett sätt men på ett annat sätt så betyder det ständigt skrivande i ytterligare en vecka till. Jag är trött på detta! Min hjärna är trött! Tänk dig en torktumlare och släng in massa litteratur i den och släng i mig, så känns det för mig och har gjort det i för många veckor. Känns som om vi hållit på med detta såå otroligt länge men på samma sätt så kort tid. Skönt att jag tog det lite lugnt i helgen och att jag sov länge. 
Nu ska jag äta upp frukosten och göra mig i ordning och cykla ner till skolan för att plugga!
Solen skiner för en gång skull och jag ska sitta instängd på skolan...
Jag ser verkligen fram emot när denna kursen är klar, då ska vi fira!

Regn regn och åter regn...

Det bara regnar och regnar och åter regnar.... Är det detta som kallas för en skånk vinter? Så i fall är en skånsk vintern hemsk!
Nu ska jag snart till skolan och få min dom... Är inte särskilt nervös som jag trodde att jag skulle vara. Eller kan det bero på min ömma rygg och segheten i skallen som gör att jag inte riktigt fattar...
Granatäpple som jag blivit beroende av. 

Igår...

I går söndag var det en mycket slö dag. Sov ut och åt frukost, kollade på tv. Cykla i regnet till Berra min massör och vän. Pratade, chillade och drack espresso =) Fick massage, läste lite i en bok som handlar om drömmar vilket var intressant. Jag har flera gånger drömt om att jag tappat någon av tänderna upptill, antingen en av framtänderna eller någon där vid sidan av framtänderna. Det är många gånger samma dröm som upprepas flera nätter i rad i en period... Jag tycker det är obehagligt att drömma samma dröm om och om igen, plus att drömma om att jag tappar tänderna är ännu värre. I den där boken fanns det många olika förklaringar på vad drömmar om tänder betyder exempelvis att man ska släppa taget om någonting eller att en släkting kommer på besök. Jag har hört att om man drömmer att man tappar tänder så kommer någon vän eller släkting att dö inom några dagar. Det stod det också om, skrämmande. 
Resten av kvällen tillbringades i soffan med Håkan och Opheli med pizza, godis, läsk och chips. 

Ute!

Har tyvärr inte haft tid för att blogga för än nu. Skrev på examensarbetet i natt och sov några timmar för att sedan gå upp igen och fortsätta skrivandet. Skickade in det vid 12 tiden och hoppas nu på det bästa, fast jag inte är riktigt klar än. Men hoppas jag hinner det i veckan som kommer.
Slappade i soffan lite med frukost och tv-tittande. Gjorde mig i ordning och gick ut och har varit ute hela dagen idag vilket kändes som en frihet =) Så skönt att komma ut.
Ska städa undan här hemma nu.
Peace...

Fredag!

Fredag som både varit efterlängtad men ändå inte. Har varit rädd för att jag inte ska hinna skriva klart examensarbetet :S Jag är fortfarande lite rädd för det fast det är fredag. Ska sitta och skriva hela dagen idag tills jag blir klar. I värsta fall får jag skicka in de i morgon vid lunch så om jag inte hinner idag får jag sitta några timmar i morgon också, men det hade jag helst sluppit. Ska ta det lugnt i helgen och gå ut eftersom jag knappt varit ute denna veckan alls. 
Nu är det dags för kaffe och sedan ska jag skriva så de ryker =)

Godis är gott!

Har kommit en bit på vägen på examensarbetet =) Det känns inte omöjligt längre. Men jag börjar tröttna på att sitta dag in och dag ut framför datorn och skriva på examensarbetet. 
Tänkte innan "att när jag ska ha paus ska jag gå och köpa godis". Men nu spöregnar det vilket det gjort i flera timmar och jag vägrar att gå ut nu. Ska sätta mig framför tv.n lite och slappa.
Godis är gott!

En ny dag idag...

Idag är det en ny dag och jag ska fortsätta skriva på examensarbetet. Ruskigt väder utanför fönsterna så plugg-vädret kan man inte klaga på. Hmm... Jag borde nog gå utanför dörren idag. Ska göra kaffe nu och snart börja skriva igen så jag kan det lite lugnt i kväll och göra annat.
Peace!

Heels från Nelly

Cameron SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMJordan SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMDornie SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMLeeds SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMSeattle SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMOrlando SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Vilken ska bort?

Aftonbladet
Vilken tycker du ska bort? Den jag aldrig äter är körsbär i likör (blä).

Så tycker vi om pralinerna:

Pralinerna vi älskar (röda):

1. Gräddnougaten (35%)

2. Trillingnöt (28%)

3. Nöttryffel (20%)

4. Körsbär i likör (15%)

5. Cocos-kola (10%)

Pralinerna vi hatar (vita)

1. Körsbär i likör (27%)

2. Romrussin (13%)

3. Ägglikör (9%)

4. Cocos-kola (8%)

5. Trillingnöt/Pärlnougat (7%)

Källa: Tidigare opinionsundersökningar från Marabou.


Stress stress stress!

Gick upp tidigt. Gjorde kaffe och tog en macka. Rotade fram kläder och klädde mig. Satte på mig ansiktet och plattade håret snabbt. Bytte kläder till jeans och kofta i stället för klänning. Sprang fram och tillbaka i lägenheten för att sedan springa ut till cykeln. Cyklade hysteriskt ner mot skolan. Hade handledning vilket resulterade i många bra tips och idéer. Cyklade hem med en massa funderar i huvudet. Hemma igen och ska äta frukost nummer 2. Planen för idag och 5 dagar framöver kommer jag att sitta med examensarbetet 8-9 timmar om dagen. Ingen kommer att se röken av mig mer än Håkan och Ophelia. Så jag kommer inte att hinna med att uppdatera allt för ofta denna vecka. Peace ♥



Stress stress stress... Stressen har påverkat mig negativt genom att jag blivit glömsk, torr i munnen, förvirrad & yr, osocial... 



Myspys ♥

Har myskväll med Håkan och Ophelia. Äter ostbricka med vindruvor och päroncider (alkoholfri). Kollar på Heartbreak Hotel, tycker den är rätt rolig =) 
God natt & dröm söta drömmar!

Söndagens middag...

... svampsoppa! Den blev mumsig, hade bara champinjoner men det blev bra =)


Ingredienser

4 port

1 liter blandsvamp, ca 300 g
smör
4 potatisar av mjölig sort, ca 300 gSvampsoppa
1 gul lök
3 dl vatten
1 krm vitpeppar
2 grönsaksbuljongtärningar
5 dl mjölk
2 ½ dl Matlagningsgrädde 15%
½ tsk salt
2 msk vitt vin eller 1 tsk pressad citron
½ -1 dl hackad gräslök

Gör så här

Skär svampen i bitar. Fräs den i smör och ställ den åt sidan. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken. Fräs potatis och lök i smör i en kastrull. Tillsätt vatten, peppar och buljongtärningar. Låt soppan koka ca 15 min. Vispa eller mixa sönder löken och potatisen. Tillsätt svampen, mjölken och grädden. Låt koka några minuter. Smaksätt med salt, vin och gräslök.

Acne

Dessa stövlarna från Acne för 3495:- är sååå otroligt snygga!
Pistol Boots SEK 3495, Acne - NELLY.COM
(Om det finns någon där ute som vill sponsra mig med dessa stövlarna får ni gärna göra det).

Bloggbråken



Kollade runt lite på aftonbladet och hittade detta. Läste inte så noga om vad det handlade om, men det verkar handla om lite av varje. Vill ni läsa mer om bloggbråken, klicka på bilden.

Vilka är dina favoritbloggar? Mina är:

Egoina

Katrin Zytomierska

Kenza

Tyra

Foki

Linn Herbertsson

Linda Blom



Söndag

Sov dåligt i natt... Vaknade hela tiden och vände mig 10 gånger per minut kändes det som. Vaknade med ryggont och nackont :( Hade planerat in sovmorgon men så blev det inte, utan jag gick upp för att äta frukost framför tv:n. Ska slappa lite till innan jag sätter igång med pluggandet (examensarbetet). Ska på handledarträff i morgon och vill hinna göra så mycket som möjligt tills dess. I morgon är det exakt en vecka tills den första mallen av examensarbetet ska lämnas in. 
Önska mig lycka till.
(En gammal favorit som jag blev påmind om i fredags under idol när
Calle och Mariette sjöng duett)

Lördag

Kom hem för en stund sedan från skolan, har tillbringat eftermiddagen på skolbiblioteket. Inte det roligaste men jag fick gjort en del i alla fall, så det känns skönt =) Känner mig öm i kroppen och seg, precis så som jag känner mig innan jag brukar bli sjuk. Hoppas jag inte blir sjuk! Jag får absolut inte bli sjuk nu när jag måste skriva klart mitt examensarbete. Jag får bli sjuk i jul i stället när jag är ledig.
Ska städa vidare nu. 
I kväll blir det en hemmakväll med film och mys ♥

Plugghäst

Fy, har ont i magen av stressen (examensarbetet)... Mina tankar i mitt huvud kör runt som en tvättmaskin... Jag kan inte sluta tänka på uppsatsen utan det maler på hela tiden. Kan vakna upp mitt i natten med ett ryck och tänka "ska jag ta med de från den boken eller vilka teorier passar bäst i min teoridel?" Hittade en bra bok igår så jag ska till skolan idag och kolla igenom den och skriva lite om den.
Undra om jag hinner skriva klart allting på en vecka... För det är om en vecka som allting ska vara klart. På ett sätt vill jag verkligen bli klar nu i november/ december. Men på ett annat sätt hade det varit skönt att ta det lite lugnt och slippa stressa ihjäl mig i 1-2 veckor till. Vi får väl se hur det går...
P.s Lovar att min blogg snart kommer att bli roligare snart D.s

Här hittar du Jimmy Choo

Tamara Mellon, modell klädd i Jimmy Choo for H&M och Mar

Tamara Mellon, modell klädd i Jimmy Choo for H&M och Margareta van den Bosch.


Här hittar du Jimmy Choo

I morgon ringlar 
köerna långa utanför 
H&Ms utvalda butiker
I morgon, lördag, släpps H&Ms stora specialkollektion designad av Jimmy Choo. Det är första gången man riktar in sig på skor och accessoarer. Men Jimmy Choo har också för första gången plockat fram en kollektion läckra festkläder för H&M. I länklistan intill kan du se mer av kollektionen och våra betyg på den. Här är butikerna som imorgon rustar för kundrusning:

Hamngatan 22, Stockholm

Sergelgatan 1, Stockholm

Drottninggatan 56, Stockholm

Gallerian, Hamngatan 37, Stockholm

Svartbäcksgatan 4, Uppsala

Östra Nordstan, Göteborg

Kungsgatan 55-57, Göteborg

Gustav Adolfs Torg 2, Malmö

Täby Centrum, Stockholm

Kista Galleria, Stockholm

Ni kan också hitta kollektionen på www.hm.com


Ska ni dit och köa i morgon kl 10?

Paus

Gick upp tidigt =) Och åt frukost och kollade lite på tv. Pluggade lite, kollade lite mer på tv och hoppade in i duschen för att sedan göra mig i ordning. Ska snart bege mig ner mot city och träffa Josse =)
En liten paus i pluggandet är aldrig fel. Jag är så dålig på de annars men jag får mindre gjort när jag bara sitter och stirrar på skärmen. Ska plugga hela kvällen, pluggar bäst då.
Nu ska jag ut =)
Peace

Butiker tar ut extra avgift på kortköp

Men men handlarna borde tänka längre.

Vissa butiker tar ut en avgift på köp under ett visst belopp – något som många konsumenter inte tycker är schysst. SEB:s privatekonom Gunilla Nyström förklarar vad du kan göra.

– Det enda maktmedlet man har som konsument är att inte handla och i stället gå någon annanstans, säger Nyström.

Dyr hantering

De butiker som tar ut en avgift på små kortköp gör inget olagligt, utan beror på vilket inlösenavtal butiken har. Men det har funnits en diskussion i riksdagen om att det ska lagregleras.

– Frågan är inte löst än, kontanthantering är jättedyrt och en stor riskfaktor, säger SEB:s privatekonom.

Vill minska kontanthandeln

Kerstin Ottosson är informationsansvarig på SEB Kort – hon ser stora fördelar med att minska handeln med kontanter.

– Vi tycker att det är väldigt olyckligt att vissa handlare tar en sådan här straffavgift av kortkunder, inte minst med tanke på att kortkunderna faktiskt hjälper handlarna genom att höja säkerheten för de anställda, som slipper handskas med kontanter.

Ottosson igen:

– Dessutom kostar kontanthanteringen cirka 11 miljarder kr/år (uträknat av Riksbanken), men denna kostnad syns inte så tydligt för handlarna, som tar ut "kortavgiften" för att de anser att deras inlösenavtal är för dyrt.

 


När jag ska handla i någon liten butik (brukar oftast vara det) och upptäcker att det drar 5:- extra om jag köper ett paket tuggummi. Då väljer jag att gå någon annanstans i stället, jag är inte villig att betala mer än nödvändigt när jag kan gå över gatan i stället och köpa de tuggummina. Jag tycker att de butiker som inte kan sköta korthandeln (ex. alltså om de tar 5:- extra under 50:- ). Så borde de inte få ha det tycker jag. Ni anar inte vad de butiker tjänar på att ta 5:- extra...

 

Vad tycker du om att vissa butiker drar ex. 5 spänn extra vid "småköp"?


Morberg = Maggan

Här blir Morberg polisen ”Maggan”

Tv-kocken och skådespelaren Per Morberg gör rollen som ­poli


Tv-kocken Per Morberg som kvinna och regissören Ulf Malmros som skådis.

Här är de första bilden ur nya komedin ”Kommissare Späck”.

– Det var jättesvårt, säger Ulf Malmros.

 

Flera kända svenskar kommer att synas framför kameran i Fredrik Granbergs, 39, nya polisparodi. Sedan tidigare är det klart att Leif Andrée, 51, Cecilia Frode, 39, och ­Johan Hedenberg, 55, gör huvud rollerna. Även Markoolio syns i filmen.

Regissören och manusförfattaren bakom ”Bröllopsfotografen” Ulf Malmros, 44, har en liten roll.

”Ska sluta skälla”

– Jag tyckte det var kul att se hur livet skulle vara på andra sidan. Men det var jättesvårt, jag ska sluta skälla på mina skådespelare nu, säger Ulf Malmros.

Vill du göra fler roller?

– Verkligen inte! Jag är rädd om publiken, säger Ulf Malmros.

 


Den komedin  M Å S T E  jag verkligen se! Per Morberg har funnits på ett eller annat sätt så länge jag kan minnas. Rederiet var bland det första, sedan försvann han några år och sedan såg jag någon tidningsartikel om honom hemma hos en kompis på deras kökslucka. En konstig artikel som gjorde att jag började ogilla honom och hans konstiga åsikter. Men en dag när jag zappade runt så såg jag Morberg igen i hans matlagningsprogram. Jag började tycka han var rolig igen och nu tycker jag att han är ännu roligare! Så jag ser verkligen fram emot "Kommissare späck".


Stora mössor

Amanda & Jag på HM.
(blogg.se envisas igen och vill inte lägga upp fler bilder).

Granatäpple

Granatäpple är min stora favorit från och med igår =) Har bara smakat på frukten någon gång för länge sedan men har aldrig sett den i mataffärerna. Men igår när jag vandrade omkring på Möllan bland frukt och grönt hittade jag denna fantastiska frukt på de flera ställen, nästan överallt och den var billig. Jag köpte ett par stycken och skar upp ett 

granatäpple när jag kommit hem. Lite krånglig att äta men det är det värt! 

 

Läste i någon tidning för några veckor sedan att granatäpple är nyttig och att det är bra för hjärnan (därför jag äter de nu medan jag skriver examensarbetet för att bli lite extra smart). 




TIPS: Citronfil med granatäpple och flingor.

 

 

Idag blir det plugg hela dagen lång...


Glömde

Tänkte ta fina naturbilder från Österlen i lördags, men det glömde jag helt bort. Blev 2 bilder på katten bara.

Pluggar pluggar och åter pluggar...

Min statistik ser ut som ett sicksack mönster fast jag är sämst på att uppdatera här nu. Men det är ju bara tillfälligt tills examensarbetet är inne =)
Sitter och skriver på metoddelen och rättar de som behövs (enligt handledaren). Det är så stressigt att jag inte kan göra någonting annat eller tänka på någonting annat heller nästan. Dagarna springer iväg och jag som tycker att en vecka kan vara i en evighet annars. Nu vill jag bara kunna trycka på paus så vi får längre tid på oss att skriva på uppsatsen. 
Har en lite paus i pluggandet nu, gör kaffe och damsugar fast vi städade igår. Ophelia är en liten klump som hoppade upp på kylen och hoppade ner och landade i chipsskålen med chips i så den välte ner på golvet :S Nu ska jag sätta fart med pluggandet igen, ska plugga i 2 timmar till sedan blir det att ta tag i diskberget från igår...
Hoppas ni har det betydligt roligare än mig...
Peace!

Lördag = Ledig

Har tyvärr inte hunnit uppdatera lika mycket som jag vill pga. att jag pluggat dag in och dag ut. Det är tröttsamt och jag är så stressad över examensarbetet, om vi hinner eller ej. Idag ska vi hem till mamma och ta det lugnt (min enda lediga dag på 2 veckor), syrran med kille är där också så det ska bli skoj att träffa dem =) 
Nu ska jag äta frulle och göra mig i ordning.
(Så här pigg känner jag mig)

Kom hem för en timme sedan och är sönderfrusen och min hjärna är mos efter dagens pluggande. Nu ska jag fixa i ordning mig (försöka dölja mina påsar under ögonen så gott det går) för vi ska ut och äta middag =) Ska fira att vi varit tillsammans i 1,5 år ♥
(blogg.se vill inte idag heller så bilden hamnade på snett)

Lund

Uppe med tuppen och nu snart ska jag bege mig till Lund för att plugga på examensarbetet hela dagen. Det känns bra att det går framåt och jag tror att jag ser ljuset på det hela =)

(Min favoritbyggnad i Lund, Lunds universitet)

Endast...

...11.600 spänn för en dildo i 18 karats guld.
Vem köper denna? Gör du?

Även denna i 18 karats guld.
Pris: 10.000


Dagens middagstips

Dagens Middagstips: Quinoa sallad med rödbetor, bacon och chevreost
2 portioner
  • 1,5 dl quinoa
  • 1 paprika (jag tog en gul)
  • 1 gullök
  • 1 pkt bacon
  • Chevreost (en skiva på ca 1 cm)
  • 5 rödbetor
  • En Romasallad
  1. Sätt på en kastrull med vatten och koka quinoan i ca 15 minuter
  2. Skala rödbetorna, dela dem och koka dem i ca 20 minuter (beroende på hur stora bitar man kokar)
  3. Hacka löken, skär paprikan i bitar och skär salladen
  4. Lägg hushållspapper på en tallrik och lägg sedan baconen på pappret och stoppa in i micron i ca 40 sek 
  5. Lägg baconen i stekpannan och stek tills dem är knaperstekta
  6. Dax för upplägg!
  7. Ta salladen och sprid ut på en plan tallrik
  8. Lägg upp quinoan på salladen
  9. Lägg paprikan runt quinoan
  10. Strö den hackade löken över allting och häll på lite balsamicovinäger
  11. Lägg på baconen i mitten
  12. Lägg rödbetorna runt på tallriken, ytterst
  13. Skär chevreosten i 2 skivor på en tallrik, häll på lite honung och stoppa in i micron i 30 sekunder (så den smälter lite)
  14. Lägg chevreosten i mitten på toppen
  15. Dags att servera =)
Detta är super super gott! Rödbeta är en favorit men jag tycker det är lite svårt att hitta på vad man ska ha de till, men till sallad är det perfekt. Hann dessvärre inte ta en bild på de fina salladerna då jag var mycket hungrig.
Lycka till!

Doktor: Jag byggde min fru

– Det är som att vara Gud, jag har förmågan att förändra nat

 

– Det är som att vara Gud, jag har förmågan att förändra naturen, säger läkaren.


Var inte nöjd med sin fru – "byggde om henne"


Plastkirurgen var missnöjd med sin frus utseende.

Så han skulpterade om henne till sin drömkvinna.

– Det är som att vara Gud, jag har förmågan att förändra naturen, säger läkaren.

Plastkirurgen Reza Vossough, 48, som har en klinik i Berlin var inte alls attraherad av sin 33-åriga flickvän Canys kropp. Men han gifte sig med henne ändå – eftersom han ”såg hennes potential”.

– Hennes kropp hade en del fysiska svagheter. Hon hade bland annat stora höfter och lår, så vi bestämde oss för att göra lite förändringar, säger han till the Sun.

Fem år och åtta plastikoperationer senare var han äntligen nöjd.

  1 600 gram sillikon hade pumpats in i Canys bröst och lyft hennes a-kupa till en f-kupa.

  Läpparna hade förstorats och ögonen hade formats om.

  Hennes pannben hade sänkts.

  Magen och höfterna hade rensats på allt fett.

  Oräkneliga mängder botox hade pumpats in i kroppen.

Sammanlagt kostade operationerna läkaren över 200 000 kronor.

Och den nya Cany som nu är en bikinmodell är nöjd med sitt nya utseende.

– När din man är en plastikkirurg är skalpellen din vän, säger hon till the Sun.

 

"Ärvde ful näsa"

Hennes man, som varje år behandlar över 1 600 patienter på sin klinik, verkar äntligen ha lagt skalpellen på hyllan för Canys del.

– Vi kan behöva göra en del ansiktslyft i framtiden, men just nu är det bra. Jag har gjort henne vackrare än vad naturen skulle kunna göra, säger han till the Sun.

Och han är stor nog att inse att inte han heller är perfekt.

– Jag ärvde en ful näsa av min far, så jag lät min kollega justera den.

 


 

Hur ställer du dig till detta? Hade du gått med på detta om du var hans fru? Jag hade själv aldrig gått med på det! Hade kanske gjort vissa justeringar men nej tack till F-kupa.

 


Rubrik?

Gäsp! Känner mig seg och trött idag, tror det beror på regnet. Skulle plugga hela dagen idag men så har det inte blivit. Har gjort allt annat förutom de haha! Jag är rätt duktigt på att planera, men att följa planerna är jag inte lika bra på =) Men så här mycket jag pluggat denna terminen har jag aldrig förr gjort så jag tycker att jag är duktig och lite förvånad över mina prestatationer =) Jag tycker det är kul att skriva examensarbetet men det känns inte som att jag/ vi hinner lägga ner så mycket tid som jag/ vi hade velat. Tiden är knapp och jag förstår verkligen varför vissa examensarbeten inte är 100%. Är själv orolig över vårt resultat om man tänker på tiden, men det är bara att göra sitt bästa mer än så kan man ju inte göra =) 

Här kommer ett klipp till på Sean Banan =)

Sean Banan...

...Är humor!

Lite shopping

Lite shopping i eftermiddags =)
  • Kaffeburk
  • AA batterier
  • Måttsats i rosa
  • Diskborstar
  • Buntbandssats
  • Hjärtan disktrasor (en present till Håkan som gillar att städa och diska hihi)
(Ophelia inspekterar inköpen och godkänner allt)

Söndag..

Dagens frisyr är vågigt =)
Första gången jag vågar mitt hår med plattång och det blev riktigt bra.
Nu ska jag ut!

RSS 2.0