Kärlek!







Nu gör han revyer i himlen.


De är sämst – och bäst älskare

Världens värsta älskare

  1. tyskar – för illaluktande
  2. engelsmän – för lata
  3. svenskar – för snabba
  4. holländare – för dominanta
  5. amerikanare – för hårdhänta
  6. greker – för smöriga
  7. walesare – för själviska
  8. skottar – för högljudda
  9. turkar – för svettiga
  10. ryssar – för håriga

Världens bästa älskare
  1. spanjorer
  2. brasilianare
  3. italienare
  4. fransmän
  5. irländare
  6. sydafrikaner
  7. australiensare
  8. nyzeeländare
  9. danskar
  10. kanadensare

 

(Källa: OnePoll.com/Daily Mail)




Vad tror/tycker ni om detta?  =)

Vilken söndag som helst...

Idag var det vilken söndag som helst förutom att jag fortsatte min jakt på stora gem!Jag hade fått för mig att man kunde hitta de i vilken affär som helst nästan. Men så var det absolut inte! Men jag hittade tillslut minastora gem i en bokhandel på gågatan =) Efter den jakten fortsatte jakten efter föda på City Gross och sedan hem och sedan blev det lite pluggande. Nu ska jag äta Texas pecan glass i stora lass =)

Idol

Jag som är idolnörd missade ett program, då Linda, min kusins tjej sjöng =) 

Blått är flott!

Idag blev det en shoppingtur på Entré =) Men först blev det ett besök på Franssuell skolan för en klippning, det är så skönt när trasslet är borta. Köpte dessa blå stövlarna nedan, en ring, resorb och underkläder. Bloggen vill inte lägga upp fler bilder, men jag försöker lite senare.


Peace! 

Anna Anka besviken...

”Tradigt, jag fick inget brosk"


Här är Anna Ankas dagbok, exklusivt i Nöjesbladet.

"I dag har jag åkt från Los Angeles till München med Lufthansa i första klass. Sen plockades jag upp med privatplan i München som tog mig till Bromma i Stockholm. Där mötte jag pressen, gjorde intervjuer och tog bilder, därefter bar det av till Grand Hôtel där jag mötte pressen igen.

Sen checkade jag in på hotellet och beställde mat. Kyckling, potatismos och grönsaker, men jag fick inget brosk. Det blev jag besviken på! Det var lite tradigt.

Efter det gjorde jag massa ”business” och gick igenom schemat under dagarna i Stockholm, och kollade vad som ska ske, det blir mycket roligt! Sen har telefonen gått stup i kvarten, jag har fått massa fax hela tiden, det rullar på som bara den.

Sen packade jag upp mina grejer, nu ska jag duscha, göra en ansiktsbehandling och skrubba kroppen så den blir fin för min dag i morgon.”

 

 


Efter tio

Efter att jag lämnade in en skoluppgift i förmiddags passade jag på att slappa och äta frukost framför tv:n, efter tio. Det har blivit en vana att äta frukost och kolla på Malou von Siverts. Kollade aldrig på efter tio innan för att jag avskydde Malou, inte för att jag tycker särskilt mycket bättre om henne nu. Men nu har jag blivit van vid att hon inte kan prata med folk utan att avbryta de människorna som hon pratar med i programmet och säger fel saker. Hon behöver gå en intensivkurs i samtalsmetodik! Man avbryter inte folk på de viset som hon gör, det är otrevligt! Jag förstår till en viss del att intervjuer och sådant måste klaffa tidsmässigt men man kan samtala och avrunda samtalen/ intervjuerna på ett betydligt snyggare sätt än hon gör.
Håller ni med om att Malou borde gå en intensivkurs i samtalsmetodik?
Efter tio, forts

"Den stora resan"

Tittar lite på "Den stora resan" på svt 1. Den serien som man talat om en del innan. Jag tycker inte alls det är skoj att se svennebanan med sin familj som bara varit i vårt grannland Danmark innan. Tycker hela idén med denna serien är helt sinnessjukt! Allting är tillgjort och de människorna som springer runt med ett blad mellan benen lever ju inte alls så som man tror när man ser serien. De bor ju i hus i byar och har kläder precis som alla andra, de har mobiltelefoner och blir "tvingade" att flytta ut i djungeln för att spela in denna värdelösa serien, stackars människor! De enda de fick för inspelningen av programmet var lite ris, så jävla pinsamt Sverige! Jag skämt som en hund!

Kärlek!

Nelly.com
Vilka tycker ni är snyggast?
Jag funderar på att köpa 1-2 par men vet inte vilka. 
Tänkte lära mig gå i klackar =)
Nordic SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COMCopenhagen SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMParis SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSan Diego SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMBelfast SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMHighland SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMNew York SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSan Francisco SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMCapri SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COMRose SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMHong Kong SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMHigher And Higher SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMNepal SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMDover SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Bild :)

Kollade runt på min blogg och insåg att det var ett tag sedan jag lade upp någon bild. Detta är den nyaste bilden på mig som jag har på datorn =)
Vilka är mina favoritfärger kan man ju undra mouhahaha! Ser en matchande påse bakom benet :P

Fynda saker/kläder!

Rensade garderob igår och hittade massa saker och ting som vi inte använder. Lade ut detta på tradera. Här nedan är länkar till några av sakerna/kläderna, kolla in länkarna =)
Adidas WCT, vintage.
Diesel stretchjeans stl. 27/32
Nike, Windrunner. Lila/svart mönstrad, delbar stl L
Mjukisdress i rosa velor stl 34/36
Dunderdon, unixex jeans. Stl. 29/32
Turtles maskeraddräkt stl. 140
Accessoarer, matchande skärp med kuvertväska 
Kommer komma ut fler saker/kläder när jag hinner och orkar lägga ut fler annonser. 

23 september 2009

Bestämde mig innan i kväll när jag inte hade något bättre för mig att jag skulle ändra lite på min blogg, men det gick åt skogen som det brukar göra när jag fått för mig att jag ska hålla på att trixa med stilmallar och kodmallar. Att jag aldrig lär mig! Jag satt i timmar och försökte göra massa olika grejer men det enda jag lyckades med var att fixa dit en klocka. Men eftersom allting blev skit så fick jag återställa kodmallen så klockan och allt annat skit försvann. Jag orkar inte med designen på min blogg! Den är ungefär lika tråkig som att stryka 50 skjortor, fast det är "roligare" att stryka 50 skjortor! Nu förstår ni kanske hur tråkig jag tycker min blogg är.
Önskar att någon ville göra om min blogg, men eftersom ingen verkar göra det så får jag leva med en übertråkig bloggdesign helt enkelt :S

Över till en helt annan sak, B A J S ! Som jag tidigare nämnt så många gånger att jag inte kan räkna till det! Att äga en hund innebär att man plocka upp skiten efter odjuret också! I går kväll kom Håkan hem och hade trampat i hundbajs och idag när vi var ute och gick så trampade jag i hundbajs! 
Fast jag har en konstig idé som jag inte vet vart jag fått det i från. Jo, det är så här att jag passade en hund för några år sedan en längre period vilket innebar att jag gick ut med den ca 3 gånger dagligen. En gång hade jag glömt bajspåsarna hemma och hade därför ingen möjlighet att ta upp bajset. Någon vecka senare så trampade jag i hundbajs och jag tror att det var mitt straff för att jag inte tog upp en hundbajs. En annan gång när jag var ute och gick med hunden så bajsade den i en lövhög och då struntade jag också i att ta upp bajset vilket var dumt gjort inser jag nu i efterhand. Jag får skylla på att jag var ung och oerfaren (att trampa i hundbajs). Egentligen har jag bara väntat på att trampa i en hundbajs för att jag skulle få mitt straff. Men nu när jag väl gjorde det var jag inte direkt överlycklig...
  • Min teori är alltså: Struntar du i att ta upp hundbajs en gång blir ditt straff att du trampar i en hundbajs. Struntar du i att ta upp hundbajset 2 gånger blir ditt straff att du trampar i hundbajs 2 gånger osv.

Känner du mig?

Jag tycker det är så roligt med människor som tror att dem känner mig bättre än vad dem gör. Det har hänt och händer att folk säger att jag är blyg! Jag som inte ens vet vad blyg tycker så klart att detta är hur roligt som helst! Mitt dagliga problem är att jag inte kan hålla käften haha! Folk som inte känner mig kanske tror att jag är blyg när jag för en gång skull håller käften i 1 timme för att jag inte har någonting att säga, och om jag inte inte någonting att säga varför säga något helt meningslöst som "vilket vackert väder vi fått" när personen i fråga redan vet detta själv? Ett praktikomdöme jag fick en gång i mina unga år var att jag var blyg, tystlåten och kunde inte kallprata om tråkiga saker som vädret som man borde kunna vid lunchen. Det roliga var att jag pratade med alla utom häxan som påstod det, plus att vi hade lunch ihop en halv gång haha!

En konversation med en vän. 
Annie: Igår så fick min kille 4.a mess från 4.a olika tjejer! Och då blir man ju lite sur...
Jag: Va? Är han poppis eller?
Annie: Ja! Han frågade om jag ville skriva messen till dem som han skulle skicka tillbaka, men det gjorde jag inte för jag är ju lite blyg..
Jag: Hahaha sen när då? Vi är ju ungefär lika "blyga"
Annie: Hahaha!
Jag: Det är så roligt när människor säger att man är blyg!
Annie: Ja, då vet man verkligen att dem inte känner en! Hahaha!
Jag: Hahaha! Ja!

Peace!

Hur "fin" är du?

Du har:

 

[x] nagellack

[x] en mp3

[x] tv i rummet

[x] spegel i alla rum

[x] en mobil i rummet

[x] egen lägenhet

 

Summa: 6

 

Du använder dagligen:

 

[x] dyr parfym

[x] body lotion

[  ] nagelkräm

[  ] puder

[  ] läppglans

[  ] solpuder

[  ] mascara

[  ] fön/platt-/lock-tång

 

Summa: 2

 

Du ser på:

 

[  ] house

[  ] advokaterna 

[  ] heroes

[  ] miss marple

[  ] överlevarna

[  ] ghost whisperer

[x] idol

 

Summa: 1

 

Du har sett:

 

[x] good luck chuck

[x] the grudge

[x] titanic

[x] moulin rouge

[x] high school musical

[  ] high school musical 2

[  ] epic movie

[x] låt den rätte komma in

[x] twilight

[x] bring it on

[x] freaky friday

[x] legally blonde

[x] Forrest Gump

[x] The shining

[x] The Final Destination

 

Summa: 13

 

Du säger ofta:

 

[  ] whatever.

[  ] oh my god!

[  ] crap

[  ] cutie

[  ] fuck

[  ] noo ?

[x] allvar ?

 

Summa: 1

 

Totalt: 23

 

1-22 = Ghettokid

23-29 = Normal

30-37 = Bortskämd unge

38-49 = Överklass-snobb


Pumpasoppa!

Idag blev det hemmagjord pumpasoppa till middag. Den blev så god så här kommer receptet =)

6-7 portioner

ca 1 kg pumpa
2 gula lökar
4 vitlöksklyftor
1 msk smör
12 dl mjölk
6 msk Voltaires Lantbuljong eller 4 grönsaksbuljongtärningar
4 dl lätt crème fraiche
(rivet skal och saft av
2 lime)

Skala och skär pumpan i mindre tärningar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt pumpa, mjölk och buljongtärningar. Låt soppan koka ca 10 min. Mixa soppan och rör i hälften av crème fraiche. Smaksätt med ev salt och lime och koka upp igen – servera eventuellt med lite färsk koriander.

soppa.jpg


Sockervax?

Undrar om hemmagjort sockervax verkligen fungerar. Har googlat lite och hittat några olika recept.

 

Recept 1

Översatt till svenska fast lite mer:
4 dl socker
0,5 dl vatten
1 dl citronsaft

Koka på svag värme i 15-20 minuter. Häll upp på glasburk och låt svalna tills det inte bränner en längre. Bred ut längs med hårets riktning. Tryck dit en tygremsa och dra snabbt bort åt motsatt håll.

 

Recept 2

Jag gjorde mitt sockervax genom att blanda ihop 5 matskedar honung med 1 matsked citronjuice i en kastrull, ställde den på medelvärme och lät den vara där i ca 30 minuter. Rörde om lite då och då så det inte skulle brännas. Lät det svala lite innan jag hällde upp det i en liten Tupperwareburk. Använd direkt eller spara. Det är bara att snabbt värma i micron i ca 10-20 sekunder om det blir rester över.

Smeta ett tunnt lager på benet (har inte testat armhåla eller bikini), lägg på en vaxstrip och ryck, precis som vanligt vax man köper.


Recept 3

4 dl socker, 1 dl citron juice och 0.5 dl vatten som man kokar upp i ca. 20 minuter tills det är en flytande massa. 

 

Recept 4

1 påse citronsyra 
4 dl socker 
2 dl vatten 

Har du prövat hemmagjort sockervax?
Har du ett eget recept på sockervax?
Jag är intresserad av att veta mer :)
Maila mig på [email protected]

Shopping!

Jag försöker spara pengar men det är inte så lätt att spara när man bara har CSN! Nästintill omöjligt kan man säga. Mitt tips är att plugga vidare direkt efter studenten dels för att man är inne i det, man kommer tycka att man får mycket pengar fast det bara är ca 7800:- Jag som jobbade flera år innan jag började plugga kände mig "rik" när jag jobbade heltid. Sedan när jag började plugga fick jag helt plötsligt hälften av min lön vilket inte är någonting! Hur svårt att anpassa sig som helst! Eller så är det bara jag som har svårigheter med att spara och leva efter en tight budget eftersom jag är shopaholic (hur det nu stavas).
Lindex
Lindex Shop Online - Knästrumpa Lindex Shop Online - BenvärmareLindex Shop Online - HipstertrosaLindex Shop Online - HipstertrosaLindex Shop Online - Light Hipster

Anna Anka

Anna Anka är uppe på tapeten efter programmet Hollywood fruar som började i veckan.
Antingen hatar man henne eller älskar henne.
Jag tycker hon är rolig och jag gillar henne för hon är genom ärlig! Jag gillar ärliga människor som säger vad de tycker och tänker osv. Det finns för få ärliga människor och jag förstår inte varför de flesta verkar vara rädda för att säga sanningen!? Hur svårt är det? Jag uppskattar ärliga svar annars hade jag inte frågat, och jag stör mig på de som bara säga det de tror man vill höra.

Vart tog sommaren vägen?

   
Saknar sommaren... Italien.. Måste dit igen!

Epilator!

Har skaffat mig en epilator.

Den fungerar jättebra fast det det är lite svårt med de mjuka håren som ligger ner. Ska räkna dagarna mellan dagarna jag epilerer benen =) Hoppas att hårväxten kommer att upphöra helt så småningom, inte för att jag har särskilt mycket hår på benen men hade varit skönt om hårväxten på benen slutade helt.

 

 


”Kvinnor förfaller när de har gift sig”

SÅGAR SVENSK JÄMSTÄLLDHET Den svenska Hollywoodfrun säger va
SÅGAR SVENSK JÄMSTÄLLDHET Den svenska Hollywoodfrun säger vad hon vill och skäms inte för det. Som att män inte ska ägna sig åt att stryka och byta blöjor eller att det är kvinnans fel om mannen är otrogen. ”Det är roligt att provocera”, säger hon.

Det är synd om svenska män – vars kvinnor förfaller efter vigseln.

Dessutom tvingas de hjälpa sina oattraktiva fruar att byta blöjor och laga mat.

Ord och inga visor från Hollywoodfrun Anna Anka, 38.

– Män mår bättre om de slipper bli involverade med barnen.

Den svenska Hollywoodfrun har delat Sverige i två läger:

De som älskar henne – och de som hatar henne.

Telefonen ringer oupphörligt hemma hos Anna Anka i det drygt 800 kvadratmeter stora lyxhuset i Lake Sherwood, utanför Los Angeles i Kalifornien, där hon bor med sin make, Paul Anka.

Svensk tv, svensk radio, svensk press – alla vill ha Anna Anka.

Själv skrattar hon bara och njuter av uppmärksamheten.

– Ja, nu är man plötsligt megakändis, säger hon i telefon på sin breda, omisskännliga skånska.

En gång var hon Anna Åberg, en vanlig budbilschaufför i Skåne som tog alla uppdrag hon kunde få för att tjäna pengar – nu är hon Anna Anka, en stenrik Hollywoodfru med en kappsäck full av pengar.

Som säger vad hon vill och tycker – utan att skämmas det minsta.

”Det är underhållning”

För säga vad man vill, Anna Anka väcker känslor.

Starka känslor.

– Jag är medveten om att jag provocerar, men det är det som är roligt, säger hon glatt.

– Det handlar om underhållning.

I ett inlägg på debattsajten Newsmill har hon själv gett sig in i den heta debatten om serien ”Svenska Hollywoodfruar” i TV 3 och utvecklat sin syn på kvinnorollen.

Något som väckt ännu mer känslor.

Som att hon tycker synd om svenska män – för att deras fruar förfaller när de väl har gift sig.

”Han skulle inte få stryka”

Eller att svenska pappor som ägnar sig åt blöjbyten är tragiska.

– Jag skulle aldrig, aldrig få Paul att stryka sina skjortor eller byta en blöja, han har aldrig gjort det – och skulle aldrig få för sig att göra det, säger Anna Anka.

– Männen här i USA drar in pengarna och tar hand om familjen. Men jag har ju sett att de mår bättre av att jobba, när de inte är involverade med barnen. Det tar mamman hand om.

Inte bara i Sverige

”Förfallet” hos gifta kvinnor, som drar på sig joggingbyxorna och slutar bry sig om sitt utseende, är dock ett fenomen som Anna Anka – tack och lov – inte bara har sett i Sverige.

– Det är inte bara i Sverige, utan i hela världen, Kerstin.

– De kan vara hur snygga som helst, men så fort de har fått sin man och sina barn – du känner inte igen dem. Och sedan kan de sitta och klaga på sina män, att de aldrig är hemma eller är otrogna.

– Då säger jag: Men titta på dig själv – är det konstigt att han är otrogen?

Sexiga joggingbyxor

Även Anna Anka erkänner dock att problemet kan vara det motsatta – att det är han som förfaller.

Själv använder hon också joggingbyxor hemma – men naturligtvis bara sexiga sådana.

Hon står för sina åsikter, även om hon är medveten om att hennes syn på kvinno- och mansrollen är något förlegade.

– Jag är väldigt gammeldags, säger Anna Anka.

– Jag har alltid velat vara den där kvinnan som blir uppvaktad – nu är jag det.


Tips! Tips! Tips!

Ett tips för alla er som bor i Malmö Stad är att inhandla frukt och grönt på Möllan! 
Det är så mysigt att gå omkring där och det är betydligt billigare än i mataffärerna. 
Idag betalade jag under 20 spänn för gurka, paprikor, chili och äpplen =) Man kan "fynda" precis innan de stänger då de vill bli av med mycket innan de ska packa ihop sina grejer. Vad sägs som 3 stycken ananas för 15 spänn =) Eller 5 spänn för ett helt buskage med röd basilika =)
Tips! Tips! Tips!
(Kan tyvärr inte lägga upp en bild över torget som jag tänkte pga. att blogg.se inte vill som vanligt).

 


Är du snäll?

Finns det någon där ute som är snäll och som vill göra en blogg-design till mig?

Fel!

Det är något fel på blogg.se då sidan bara stängs ner hela tiden när jag försöker uppdatera.
Mycket irriterande!

"Svenska Hollywoodfruar"

Igår såg jag det första avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar"
Såg du också programmet? Vad tyckte du?
Paul och Anna Anka.
Paul och Anna Anka.
Maria Montazamy.
Maria Montazamy.
Agnes-Nicole Winter.
Agnes-Nicole Winter.

Kks behöver Dig!

Kollar runt på kattkommando syds hemsida som är en hemsida för hemlösa katter som söker ett permanent hem, tycker så synd om katterna som blivit lämnade...
När jag bestämde mig för att skaffa katt så letade jag runt på hemsidor för hemlösa katter. Hittade tillslut min Ophelia på blocket som då bodde i ett tillfälligt hem via ett katthem. Tjejen som hade henne då skulle flytta och hade ingen möjlighet att ta med henne så i samma sekund jag fick reda på att Ophelia skulle avlivas om jag inte tog henne bestämde jag mig för att jag skulle ta henne!
Så mitt råd till er som tänker skaffa katt är att ni ska gå in på http://www.kks.nu/ och leta upp er katt!
Kolla så söta katter.
blabar2
whiskey
derek
Yassi
Lycka till!

Tråkigt!

Bloggen vill inte alls lägga upp bilder, TRÅKIGT!

 

Får försöka i morgon då....

 

 

 


Uppfostra era hundar!

Jag avskyr människor som har uppfostra hundar! Oavsett storlek anser jag att hundar SKA vara uppfostrade! Sedan betyder de inte att man får ha sin hund lös i alla fall i stan -grr-
Fick rädda Ophelia igår igen för en ouppfostrad hund som skällde och ville äta upp henne...
Koppla era hundar och plocka upp bajset!

I.D. Bare Escentuals ID Get Started Kit - Medium

Idag hämtade jag mitt I.D. Bare Escentuals ID Get Started Kit - Medium som jag beställde i förrgår :) Snabb leverans och jag har redan prövat det och det är grymt!

 

idgetstartedkitlight.jpg





Fredag!

Idag är det plugg som gäller upp till 110% 
Sov inte som jag skulle i natt, vaknade flera gånger och kunde inte somna om utan stirrade i taket och flängde runt med täcken och kuddar. Hoppas jag är tillräckligt utvilad för att tillbringa hela dagen på skolan. 

Vad händer i kväll? Får kolla upp det senare, är sugen på att dra en sväng till Möllan för att ta en öl eller två =)

 

Jag drar!

 

... till skolan!

Dagens inköp blev...

... en cardigan från Hm.com

Sol!

Åhh vad härligt väder det var idag =) Trodde som jag trott de senaste dagarna att det skulle vara kallt ute så jag virade en stickad sjal runt halsen flera varv. Fast värmen slog mig mitt i ansiktet när jag kom ut så tänkte jag att det är ju höst vilket innebär stickade sjalar/ halsdukar så jag led hela vägen till skolan i min sjal, och nöjd var jag =)
Men efter skoldagens slut stack jag hem och bytte om till shorts och t-shirt =) 
Dagen idag har varit helt perfekt!
Ställde in träningen på det instängda gymmet och cyklade till Arlöv/ Burlöv i stället med vinden i håret! Benen värkte men cyklade tillbaka till city till butiken och fikade =)
Har så klart sett idol och andra avenyn nu i kväll.  

idol_494_363491b.jpg

 

Nu är det dags för ett kvällspromenix!

I morgon blir det plugg plugg plugg och lite shopping!

 

 

 

 


Vet inte...

Vet inte vad jag ska göra...
Vet inte hur jag ska göra det...
Vet inte om det finns någonting att göra...
Vad ska jag göra?

Höstväder...

Fy vilket väder det varit idag, riktigt höstväder. Jag har precis tvättat klart och ska snart diska och laga mat, men först måste nagellacket torka. Jag har flera nagellack från H&M och jag tycker de är bra, lika bra som alla andra billigare och dyrare. Dessutom finns det flera färger och nyanser att välja mellan som byts ut då och då. 

hm.jpg

 

I kväll finns det inga planer än så länge...

 

 


En underbar sommar...

Idag börjar skolan igen och i och med det också hösten... 
Sommaren var underbar och även resorna som vi gjorde.
Saknar Italien, saknar värmen och solen där. Naturen och storstadslivet... Och poolen och havet så klart!
Jag var en gång på stranden här i Malmö i början av juni men då blev det inte ett dopp i det blå. Har inte badat någonting i Sverige denna sommaren vilket är tråkigt, jag som älskar att sola och bada... 
Här kommer några sommarminnen.

RSS 2.0