Fredag...

Det har varit dåligt med uppdateringar erkänner jag... Har haft praktik denna veckan vilket gör mig utslagen klockan 4.a på eftermiddagarna. Praktiken fortsätter nästa vecka också.


Idag fredagen den 13.e har det hänt lite konstiga saker. När jag och E skulle gå ut för att luncha och shoppa (som vi gör allt för ofta varje dag) såg vi att det brann i byggnaden mitt emot och det kom ut svart massiv rök. Vi var tvungna att stå och glo ett tag med några gymnasieelever. Det var 1 brandbil där och det kom rätt så snart 1 brandbil till och sen kom det 2 ambulanser och även 2 polisbilar. När den förkolnade vespan var uttagen gick vi.
När vi kom tillbaka efter lunchen så var vi så klart tvungna att kolla in där det brann, vad då nyfikna!

Ett par timmar senare....
Jag och H går ut för att promenera ner till stan. Precis här utanför stod det brandbilar, ambulanser och poliser. Det var en grön golf som hade kört in i röven på en annan bil. 

Någon timme senare....
Jag och H är vid Gustav och hör och ser brandbilar, ambulanser och poliser komma körandes.

Är inte detta mycket märkligt? Alltså att jag sett 3 stycken utryckningar med ambulanser, brandbilar och poliser idag??! Kan det vara så att det hänt olyckor för att det är fredagen den 13.e eller för att jag bringar otur med mig där jag befinner mig??? Vad tror ni?

Nu ska jag glo klart på Let´s Dance. Hoppas Laila Bagge vinner hela skiten!! Dels för att hon är bäst på att dansa och dels för att det hade varit roligt då de andra i programmet hade blivit riktigt upprörda på grund av hennes tidigare danskunskaper som tagits upp tidigare i under programmets gång HA!


Fred ut!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hrm fan vad smkum, kan inte vara att du bringar otir med dig. Du som är så snäll. Tror med på att det är slupen eller att det var den 13:e. Jag hejar också på Laila

2009-03-15 @ 11:53:42
URL: http://jossegolddigger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0