Den rätta för Rosing.

Jag är en av tittarna av programmet Den rätta för Rosing. Jag tyckte det var rätt så töntigt att alla killarna en efter en skulle visa vad de gick för och vilka det var för Rosings vänner, och därefter få träffa Rosing i 30 sekunder. Fast det var rätt så underhållande. 

När killarna bastade och badade bestämde sig Rosing att gå igenom killarnas rum och deras väskor. I en killes necessär hittade hon en rosa tjej-deo. I en annans hittade hon glitterspray i guld och i en annans hittade hon några piller som troligtvis var extacy. Hon bad kameramannen/kvinnan att sluta filma men det kom med i programmet i alla fall vilket jag tycker är konstigt. 

LindaRosing_FREDRIK-PERSSON.jpg

 

Det var en kille som fick åka hem, och alltså inte följa med till Åre. Jag tycker att detta var helt fel beslut, han som hade med sig knarket skulle åkt ut i stället för han som åkte ut som var helt oskyldig. Varför ska han med knarket få åka med på skidsemester i Åre för? Jag ser redan fram emot nästa avsnitt där man kommer få reda på vem den där killen är som tog med sin knarket eftersom hon ska prata med honom då ang. det. Undra vem det är...? Vem tror du tog med sig knarket? 


Förresten så är jag 99,9% säker på vem Rosing kommer att välja. Hon kommer välja han den lite äldre killen/mannen med cashen. Det hade jag gjort i alla fall, haha!


Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0