Yran!

Tisdag: - 15 timmar senare  och med en grav nacksprärr hoppar vi av tåget och befinner oss i Östersund!

I kväll börjar Yran och vi ska tydligen göra 3 dagar/kvällar där. Hoppas på att se några bra band =)


Peace!

Hej Norrland!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera igen :(
I natt kom jag hem från varberg där vi firade pappa och innan dess besökte jag syrran i halmstad. Nu ska jag snart börja packa om min väska tills vi ska åka till Östersund i natt. Kommer vara där i drygt en vecka och det ser jag fram emot =) Hej norrland och alla mygg!

Uppdaterar mer i från norrland ;)

3447786819.jpg

P.s Är rädd för att jag ska träffa på sjöodjuret, kanske skiter i och bada, vi får se D.s


Peace!

Fin fina!

Fin fina klänningar och klackar från nelly.com

New Miranda Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM Spratto dress SEK 499, Vila - NELLY.COM
Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Mollie Peplum Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Beautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Silver SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMHigher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMSweet SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Träningsvärk.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva för någonting...? Kom med förslag vettja =)

Jobbade natt och fick inte så mycket sömn som jag behöver, sedan var jag på utbildning därefter hem igen och jag kan inte sova för jag är för pigg men känner mig trött i kroppen och har dessutom träningsvärk!

Ska sega lite till i soffan sedan gör mig i ordning för middag hos kusinen =)


Peace.

Var är Boxen var är Boxen?!


Janice Dickinson utan smink.

Foto: ALL OVER PRESS

Supermodellen utan styling


Trött...

Har haft fullt upp hela dagen idag, pjo! Åkte till jobbet och kom hem ikväll, sedan väntade tvätten och städningen. Trodde aldrig jag skulle orka, men vi städade och donade så det blev riktigt fint =) Lagade lasagne som blev som vanligt riktigt god! Nu degar jag framför tv.n och ska snart gå och lägga mig.

Att jag är dålig på att uppdatera här beror på att jag har fullt upp! Och när det är fint väder vill jag helst vara ute i solen med en glass i handen =)
Har förresten fått ett nytt jobb och jag börjar redan på lördag natt, se upp alla nattugglor :P

Natti natt!Lökar!

Ligger i soffan och kollar på tv... Såå skönt! Men innan jag la mig här har jag faktiskt hunnit med en hel den =) Var på loppisen på drottningtorget och därefter begav vi oss till Metro för att äta brunch, sååå gott! Kan jag verkligen rekommendera, men man måste vara där i god tid då det är kö innan de öppnat. Vi kom fem i 12 och var först mouhahaha!

Ska ligga och kolla tv och vila tills jag ska laga mat och göra en choklad- ansiktsmask. 

Peace!

Ge mig!

Underbara skor som jag vill ha!


Härliga lördag :)

Vaknade relativt tidigt och fixade frulle. Chillade och begav mig sedan ner mot city för att möta Amanda. Det blev lite shopping, ett lila linne på rea för 60 spänn, en mascara som jag fick billigare, en randig tröja med urringning fram och bak. Har varit hemma ett tag och passade på att vila på spikmattan =) Så skönt för ryggen! 

I kväll blir det Möllan med Amanda och Fia =) Men först ska jag grilla körv och därefter bestämma mig vad jag ska ha för outfit. 

Nu ska jag tända grillen!
...?

Varför finns det så många måsten?
Varför finns det så många krav?
Varför finns det uppsatta mål för dig som man inte rå för?
Varför finns det saker som man borde göra men inte gör?
Varför finns det uppsatta ramar på hur man ska vara?
Varför Varför Varför?

Jag är så jäkla trött på alla måsten!
Jag är så jäkla trött på alla krav!
Jag är så jäkla trött på mål som är uppsatta för dig som du inte rå för!
Jag är så jäkla trött på de saker man borde göra men inte gör!
Jag är så jäkla trött på alla mallar och oskriva regler för hur man SKA vara!
Jag är så jäkla trött!

Tänk om det funnits en värld utan måsten, krav och ramar... Hur hade den världen sett ut? I mina drömmar är det rena paradiset! Ett paradis där alla kan vara sig själva och göra precis vad man själv vill och forma sitt liv precis så som man själv vill! 

Från och med idag ska jag leva i NUET! Jag ska försöka lägga all historia bakom mig och försöka att inte leva i framtiden utan i NUET, här och nu! För det är här och nu som det gäller! Vad som hände i går eller vad som kommer att hända i morgon är skit samma för det är NU idag NU NU NU som gäller! Vad du gör NU inte då eller sedan.

Tankarna flödar flödar och flödar...

 
Ophelia

Ophelia har hoppat ner från balkongen igen och jag får ge mig ut på jakt!
Ryssen!

Idag har jag äntligen tagit och köpt mig en spikmatta, det blev en rysk. Min är som den nedan fast den på bilden är i tyg medan den jag köpte är i plast. Medan jag väntade på att foccacian skulle bli klar i ugnen blåste jag upp spikmattan och la ut den på köksgolvet med en filt under, och där låg jag i 10 minuter. Det var länge sedan jag låg på en spikmatta men det var lika skönt som jag mindes fast det gör ju alltid ont de första 2-3 minuterna men efter de så är det underbart! 

 

Det pratas mycket om spikmattor, folk talar om det och det står artiklar i tidningarna för jämnan. Det finns tydligen inget belägg för att spikmattan ska vara bra för ryggen osv. Men jag vet att den hjälper då jag prövat den flera gånger hos min massör. Det hjälper för min rygg och de problemen jag har, men jag kan inte lova att den hjälper för allt ryggont. Det beror på vad man har för problem. Jag vill ge er rådet att innan ni köper den att rådfråga exempelvis er massör eller läkare. Jag frågade min massör innan köpte den och han sa att man ska ha olika spikmattor till olika behov, han sa också att jag ska ha ryssen. 

 

Jag älskar min spikmatta och kommer ligga på den varje dag från och med idag! 

KHM-RYSKSPIKMATTAPLAST.jpg

 

 

 

 


Ergorapido...

Nu har jag städat och använt mig av en dammsugare med sladd. Min rosa/lila ergorapido är värdelös kan man säga! Den suger upp det den vill och det är inte mycket det! Den var dyr och värdelös men snygg! Alltid någonting, men jag tycker att uppfinnarna borde satsa på funktionell och snygg! Det gäller inte bara dammsugare utan det mesta tycker jag, som min mobiltelefon från Samsung U600 och min vask i köket tex. Snyggt men ofunktionellt! Ska satsa på fult nästa gång jag köper något som måste vara funktionellt! 

Köp alltså inte Ergorapido om du ska kunna dammsuga med den, köp den om du vill ha en snygg prydnad i hallen!

 

Någon som vet en bra och funktionell dammsugare? Jag hade en gul samsung innan, den höll i knappt 2 års tid och var skitbra tills den en vacker dag började brinna....

 

ergorapido.jpg

 

 


Mmm...

Mmmm en kall öl hade suttit som en keps!Utvilad

Nu är jag vaken och känner mig lite utvilad. Fy så trött jag var hela dagen i går, sedan jag gick upp vid 5 tiden och fick hela 4.a timmars sömn och sedan jobb i 9 timmar och 4.a timmars pendling. Kom hem och gjorde lite ärenden och somnade vid 21-22 tiden helt utmattad. Men idag är jag ledig fast jag vet inte vad jag ska göra... Borde städa och fixa i ordning här hemma sedan ner på stan, fast jag vill till stranden...Jobbar som en gud!

Har inte hunnit uppdatera på ett tag nu då jag började jobba i måndags och sedan dess har jag inte hunnit göra någonting eftersom jag pendlar 4a timmar om dagen. Det är jobbigt att pendla varje dag men jag gillar ju jobbet och det är ju bara i sommar så jag står ut. Men kommer inte ha något liv på vardagarna! Igår var jag så trött efter att ha varit iväg från kl 6 på morgonen och kom hem efter 19 tiden. Duschade och gick därefter till Green Mango och åt middag med H så klart =) Mums! Kom hem och somnade vid 22 tiden. 
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra till jobbet.

Peace!

RSS 2.0