Lyx!

Bisarra dyrbarheter på miljonärsmässan i London
(från aftonbladet)
INGEN FINANSKRIS På miljonärsmässan i Moskva märks ingen låg
Kamrus Mercedes SLR 750 i krom
3,5 miljoner kronor
Slå till på en diamantinfattad mobil.
En mobil i diamanter
Egen häst Den här skimmeln kan göra cirkuskonster och kostar
En häst som kan göra cirkuskonster
kostar 11,5 miljoner kronor.

Seg!

Igår var det jättetrevligt och skoj =) Men idag är jag riktigt seg. Vaknade med huvudvärk men nu känner jag bara av träningsvärken, värst är det i armarna. Har nyss ätit lunch, blev paj med sallad =) mums!
Ska sega lite till i soffan sedan ta en promenad ner till stan.

Möllan!

Nu ska jag och Amanda dra ut!
Peace!

"Hollywood- svall"

Här är resultatet av "Hollywood- svall" med plattång. Jag är inte så nöjd... Eftersom mitt hår inte är långt så blir det liksom ingen tyngd i lockarna plus att mitt hår blir betydligt kortare. Blir kanske bättre om några timmar är lockarna lagt sig lite som senast. Jag tycker det var lika lätt att locka på detta sättet som det "vanliga" sättet. Det var lättare med mittbena men jag tycker verkligen inte att jag passar i det, känns ovant då jag haft sidbena sedan 90- talet. 
Nu ska jag råplugga i 190! Har inte så mycket tid på mig tills vi ska träna...
P.s Vad händer i kväll förresten? D.s

Locka håret & plugga med magont.

Sov längre än planerat och har segat hela förmiddagen. Nu när jag börjat äta nyttigt kan jag sitta i mer än en timme och äta min frukost, vet inte om det beror på att jag måste tugga betydligt mer nu när allting är fibrer eller om det beror på att jag äter ordentligare än förr. Nu har jag ont i magen :S Tror det kan vara fibrerna som spökar... Måste komma ihåg att dricka vatten! Nu ska jag locka håret med plattång (som jag över på ibland när jag är ensam hemma och borde plugga). 

Hittade detta klippet på Linda Blom´s blogg och tänkte pröva detta nu =)

Gris skor!

Vad passar bättre än mina Asics sneakers med grisar på nu under svininfluensan =)
I dag har jag varit ute hela dagen med en vän och henne son, såå söt! Det blev fika och lite shopping. En svart mössa och ett par matchade vantar fick följa med mig hem.
Nu är jag helt mör i kroppen och ska ta det lugnt resten av kvällen med Håkan och Ophelia ♥

Avhuggna knapriga fingrar.

Halloweenrecept: Avhuggna knapriga fingrar - i marsipan
Receptet finner ni HÄR!
Halloweenrecept: Avhuggna knapriga fingrar - i marsipan

Sushi!

Åh vad gott det hade varit med sushi!
Men sushi är inte så nyttigt som man kan tro så det blir det inte på ett tag. 
(Bilden är från ca 2 veckor sedan när vi gjorde egen sushi hemma)

Plugga.

Gick upp sent eftersom jag inte kunde somna för än vid 4.a i morse. Ska i väg till skolan och plugga några timmar men först plocka undan lite...
I kväll blir det träning fast jag har träningsvärk i magen...
Vad tränar du/ ni för någonting?

JS-Dieten

Nu i kväll/ natt när jag surfade runt på lite sidor hittade jag Sid´s sida som är jätteintressant och bra! Som jag skrev i ett tidigare inlägg i kväll så har jag börjat äta nyttigt och ska försöka träna mer än 3 gånger i veckan. Anledningen till att jag började träna för ungefär 1 år sedan var för att jag hade/ har ryggproblem, få bättre kondis, bli smal, bygga muskler (inte bli en biff). På Sid´s sida hittade jag massvis med träningstips och dieter, jag kollade på JS dieten som var lite konstig enligt min mening haha! Man ska bara äta jordnötssmör i 4 veckor och dricka proteindrinkar, äta kosttillskott och VP2 Whey Isolate. 
Jag har aldrig testat någon bantningsdiet innan för det verkar jobbigt och krångligt, men denna vill jag verkligen pröva. Inte för att jag är ett fan av jordnötssmör men i alla fall =)
Kolla in dieten själva HÄR!

Nyttig? Jag?

I morse bestämde jag mig för att från och med idag ska jag börja äta nyttigt och träna oftare. I helgen blev det lite för mycket godis, förstår inte riktigt vart suget efter godis kom ifrån. Jag som inte varit sugen på det sedan jag slutade helt för ca 4 år sedan. Så idag när vi var och handlade mat så köpte vi bara nyttig mat =) Efter handlingen stack vi och tränade på gymmet. Jag körde 110% idag och det känns nu kan jag lova. Blev påmind om att det är betydligt mycket jobbigare att köra med crosstrainern än att springa. I morgon ska jag träna igen och på torsdag. Jag önskade att jag hade tid att träna varje dag men det finns ju så mycket mer än bara träningen... Examensarbetet hindrar mig mycket då jag känner mig stressad om jag inte håller på med det. Men det är skönt att komma ifrån och träna och slippa tänka på det.
Nu ska jag kolla tv och mysa ♥

Lockig =)

Har inte kunnat uppdatera för än nu eftersom min laddare till min laptop gick sönder igår =( Så jag fick köpa en nya idag för 849:- (rena rånet!)

Idag har jag varit lockig =) Tränar på att locka håret med plattång. Jag tycker håret på bilden är lite för lockigt, blev bättre efter några timmar när det hade lagt sig då det såg mer naturligt ut. Det känns ovant att ha lockigt hår eftersom mitt alltid är spikrakt.

Film

Såg filmen Knowing nyss, bättre än jag trodde då jag inte brukar gilla "såna" filmer. Men slutet var lite konstigt, kunde varit bättre. Se den!
Knowing
Nu ska jag fixa och dona lite här hemma. Funderade på att gå ut en sväng innan men vill verkligen inte vara ute i regnet.

Måndag...

Idag gick jag upp relativt tidigt och sedan har jag bara legat i sängen och i soffan och slöat, kollat på tv och läst bloggar. Magen kurrar och det är dax för frukost =) Har inga planer för dagen (mer än att plugga då). Ska nog se en film, passar bra när det spöregnar ute.

Tips!
Ett av mina favorit théer är Twinings voyage- indian chai =)

Om Katrin Zytomierska´s uttalande

Här kommer en idiotisk kommentar från en Tony Karlsson. Läs själva och döm. Vad tycker ni läsare om Katrins uttalande om barnuppfostran? Jag tycker hon får säga precis vad hon vill, vem ska lägga sig i hur hon kommer uppfostra sitt barn? INGEN! Jag gillar Katrin och tycker att hon ska vara ärlig i sin blogg om hur det är att vara gravid och alla annat hon skriver om skillnad från Tony Karlsson nedan som hellre ser att Katrin ska ljuga ihop sitt liv på sin blogg. Svar till Tony på frågan "Snälla människa hur gammal är di igentligen??" Jag är tillräckligt gammal för att kunna stava i alla fall och jag är tillräckligt gammal för att förstå mig på humor =)


KommentarTid 
Tony Karlsson  ([email protected]) om Plugghäst?:
Hej kunde inte låta bli att påpeka hur idiotiskt ditt inlägg på Katrins blogg var! Du skriver att du är på hennes sida när det gäller det hon skrev. "varför ska du inte vara ärlig i din blogg och skriva hur jävligt det är att vara gravid eftersom du tycker det"
Klart hon får skriva att hon tycker det är jobbigt att vara gravid, men inte att hon tänker slå sitt barn fattar du väl?!?!? Snälla människa hur gammal är di igentligen???
IP: 213.89.106.184
25 Oktober, 15:55  


Söndags kvällen i bilder

Nu i kväll gick vi till Jensens Böfhus och åt middag, hur gott var inte det då! (Bilden gör maten orättvis).
Hittade ett "nytt" parisehjul på stortorget =)
Bloggen vägrar att lägga upp fler bilder nu så de andra bilderna kommer i morgon, eller ja senare idag. Har kollat på Wallander films sedan vi kom hem, Celisten. Den var bra!
Natti natt!

Plugghäst?

...Yes I am!
Idag på schemat står det plugga och gå ut och äta middag ute någonstans. Vet inte vart vi ska gå...? Någon som har ett förslag...? Känns som om man går till samma hela tiden, fast det är svårt att slå Green Mango =)
Nu blir det transkribering för hela slanten.
Peace!
P.s Blir kanske någon bild lite senare om jag inte glömmer att ta med kameran D.s

Hejdå sommartid!

Glöm inte att ställa om klockorna idag söndag. Nu får vi sova en timme längre =) Jag har alltid haft svårt för att minnas om man ska vrida fram eller tillbaka klockan. För några år sedan hörde jag denna lilla fula vitsen: "När man drar fram utemöblerna så ska man dra fram klockan och när man drar tillbaka utemöblerna in i förrådet igen så ska man dra tillbaka klockan". Detta har gjort det lättare för mig att veta vilket håll man ska dra klockan åt haha! Nu idag söndag ska ni alltså dra tillbaka klockan en timme för att få sova längre =)

 

Har ni något tips som ni vill dela mer när det gäller att ställa om klockan?

 

Smidigt.se

 

Casio-klockor

 

Ville bara påpeka att Casio klockor är så snygga! Älskar min Casio vilket ni kan och kommer nog ha den resten av mitt liv =) Funderar på att införskaffa en digital också. Fast det känns onödigt eftersom jag har massvis med klockor och jag använder bara en åt gången. 

 

Sängen kallar!

God natt gott folk!

 


Heels.

Heels från Skotrend

Simsoak

Simsoak

Lördag = pluggdag

Dagen har sprungit iväg alldeles för fort idag. Var ner om på stan och en jättefin rosa klänning fick följa med mig hem =) Lunchade med H och handlade mat och lite annat tjaffs. I kväll ska jag plugga, transkribering för hela slanten rättare sagt :S Det känns inte särskilt roligt men det är någonting som måste göras. Ska unna mig någonting i morgon för att jag pluggat flitigt i helgen.
Vad ska ni göra denna lördagskväll?

Äntligen fredag...

Tog ledigt från pluggandet i eftermiddags och passade på att träffa en gammal och go´vän =) Det blev fika och shopping! 
Hittade denna fina och sköna capé (kolla bilden), 2 baströjor en i svart och en i mörkgrå, en rundstickad halsduk i mörkbrun med lite glittertrådar i. Fick den nya Elle på HM =) Hittade en jättefin och jättesöt klänning på HM, visste inte om jag skulle köpa den eller inte. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till och om den egentligen är jag. Men jag gillar det skarpt och måste köpa den i morgon. Så fort jag såg den tänkte jag examensklänningen är funnen! (Fast när jag tänkte efter så tänkte jag att jag kommer ju hitta minst 25 andra klänningar innan dess och tänka samma tanke). 

Brunt va´de =)

(Jag fattar fortfarande inte varför bilden hamnar på fel håll? Vet du?)

Oktober

En natt i oktober 2009
Ser ni mig?
(Fattar inte varför bilden hamnar åt fel håll..?)

(Det är irriterande att bloggen vägrar ladda upp fler bilder nu grr!)

Godnatt!

Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen i morse för att jag var och presenterade vårt examensarbete och vår undersökning på ett morgonmöte bland coacher och andra människor. Det gick inte så bra som jag hoppats på :( Cyklade till skolan och hämtade en diktafon som vi kommer att använda under de kommande intervjuerna. Cyklade hem och var helt slut! Slängde nyss i mig lunchen snabbt för att snart cykla tillbaka till organisationen där jag ska försöka hitta intervjupersoner. Shit vad jag är trött!
Undrar varför det alltid är 110% stress på morgonen och nästan aldrig annars på dagen... Snoozade bara en gång i morse = 10 minuter men fick bråttom i alla fall...

Stress x 3

Uppe tidigt för en gång skull =) (enligt mig själv efter snoozande i 45 minuter) 
Idag är det stress stress stress!
  1. Äta frukost
  2. Fixa håret & sminka mig
  3. Laga cykeln
  4. Cykla ner till skolan och låna en diktafon
  5. Cykla till organisationen (där vi förhoppningsvis får intervjua några personer)
  6. Plugga
  7. Tvätta
  8. Träna (om det finns tid över till det)
 P.s Ska bli bättre på att lägga upp bilder D.s

Måndag

Denna måndagen som susade förbi tillbringade jag med studier därav den torftiga uppdateringen. Kom hem sent och lagade god middag med H =) Är trött och kommer tillbringa kvällen i soffan tills jag somnar. Behöver sömn tills i morgon då jag ska ut på ett företag och genomföra intervjuer till examensarbetet (ÄNTLIGEN), måste alltså vara utvilad, skärpt och professionell. Önska mig lycka till!
Natti natt.

ut.

Nu ska jag bege mig ut i solen =)
 

2009 oktober 18

Idag är det söndag igen och veckorna springer iväg.
Nu ska jag kolla på Johan Falk och sedan bege mig ut i solen =) 

Dagens youtube klipp


Naglar

Här kommer en bild på mina naglar som jag berättade om i detta inlägget =)

Mums!

Bakade en päronkaka/ paj =)
-mums-
(Finn ett fel. Jag råkade äta lite innan kortet :P)

Sånt man bara inte gör!

LOLTATZ
This is a shit tattoo.
Sexy'nt. I had never seen this version of his body before, had you?

A fresh and healthy punch to the face.
I just REALLY don't like Pineapple on a Pizza.

Seriously: Fuck his life.
...The Crotchness Monster

He just confirmed that indeed, he has no more lives.

Thats a fucking sucky tribe you subscribed to bro.

Not even a little bit.


Kreativa naglar :)

Sitter och kollar runt på youtube och hittade några klipp där tjejer gör fina naglar :) Jag gillar verkligen fina naglar och har själv sysslat mycket med det förr och nu börjar kreativiteten flöda igen :) I går gjorde jag mina naglar fina. Målade 2 lager med ett ljustrosa genomskinligt nagellack, lät det torka. Valde ett nagellack i glittrigtguld som jag målade nageltipparna med (alltså bara längst ut på naglarna, det som man målar vitt när man har fransk manikyr). Det går jättesnabbt och är roligare och finare än bara ett enfärgat nagellack. Försökte ta kort på naglarna men det blev inget bra pga. ljuset. I youtube klippet nedan ser ni några exempel på hur man kan måla sina naglar, det är bara fantasin som sätter gränser :)
Peace!

Saknar...

... sommaren ♥
(Östersund 2009)

Att leva i nuet låter lättare än vad det är.
Man saknar det som varit och längtar tills det som ska komma.

Johan Falk

Vaknade sent idag och gick upp ännu senare och kom inte ut för än senare än de... Satt nämligen uppe hela natten för att kolla på de 2 sista filmerna Johan Falk (som släppts). Om ni inte sett dem, se dem!

 

Fy vad trött jag är idag...


Svenska Hollywoodfruar


2009 oktober 12

Kommer du att vaccinera dig mot svininfluensan?

Någon som vet...

... vilken storlek 50 motsvarar i herrstorlek?

...söndag

Under hela helgen har jag haft fullt upp. I går gjorde jag världens godaste smörgåstårtor (synd för er som inte fick chansen att smaka :P ) Det kom över lite folk för att fira Håkan och han fick fina presenter och det blev en trevligt tillställning =) Idag har jag varit sliten och trött men tog mig ner på stan för att träffa en kär gammal vän, det blev shopping, lunch och en chailatte. Nu har jag parkerat i soffan och tänker tillbringa resten av kvällen här.
Dagens citat:
"Att göra smörgåstårtor är som att cykla!"

Tre sanningar om mig.

Tre sanningar om mig:
  • Jag älskar listor! Att skriva listor, att läsa listor och att använda mig av listor till det mesta =) 
  • Jag är betydligt mycket kreativare än vad de flesta tror när det gäller att bl.a. att måla, rita, baka, skissa, sy, matlagning, och pyssel. Jag visar aldrig vad jag gjort då jag tycker det är pinsamt, vet inte varför.
  • Jag har alltid drömt om att ha trassligt och torrt hår förut, fast när jag väl fick trassligt och torrt hår så drömde jag om mitt hår som jag hade innan som var blankt, mjukt, glansigt, fint och så otrassligt och otorrt de bara kunde bli. Detta handlar om att man sak, uppskatta det man har från början i stället för att försöka sträva och leta efter någonting långt bort som man kanske inte uppnår. Fast nu har jag mitt torra och trassliga hår, jippi!

Frosten vart är du?

I morse när jag vaknade önskade jag (nästan) att det skulle vara frost ute så jag skulle kunna använda mina blå stövlar... Men det var inte ens i närheten av kallt :S Speciellt inte efter att ha sprungit som en avbytare i ett maratonlopp till bussen! 
Jag har alltid avskytt hösten då jag förknippar årstiden med mörker, kyla, regn, storm/orkan och tråkigheter. Jag brukar tillbringa ungefär 5 månader om året hemma i soffan framför tv.n, de månaderna på året som jag inte tycker om. Klart att jag tycker om snö! Men det är inte ofta det snöar i Malmö så det lägger sig som ett vitt täcke över gatorna. En vinter på 5 år har det varit snö snö snö, det var 2005 och då gillade jag vintern förutom att jag var konstant blöt om fötterna i några månader (har alltid sneakers under vintern, införskaffade mina blå stövlar för att jag inte ska frysa om fötterna/ benen för 12 året i rad). Vilket deppigt stycke det blev, var inte riktigt meningen. Utan det jag skulle säga är att denna hösten är kanske den första hösten jag kommer att njuta av =) Hoppas på att denna hösten ska bli bättre än förra =)
Ska sluta svamla och sova, natti natt!

 


Japanese Cherry Blossom Edt.

Min favoritdoft på Body Shop ♥


Body Shop

Detta fick jag med mig hem i går från Body Shop, en av mina favorit affärer :)

Trött...

Har haft fullt upp idag. Träffade mamma i stan och vi shoppade lite av varje, sedan blev det lunch på Atmosfär :) Åkte hem och mötte upp H som var utelåst hihi! Stack och tränade, sedan hem och åt middag och sedan dess har jag suttit i soffan och chillat...  


Dagens konversation:
Mamma: Hej, jag vill gärna köpa en tidning av dig.
Alumagubbe: Då hade du tur för detta är den sista tidningen.
Mamma: Jaha vad bra! Då kan du ju gå hem för dagen sedan eller?
Alumagubbe: Hmm... Öhhh nej...?
Mamma: Tack så mycket!
Alumagubbe: Var rädda om er hejdå!
Carro: Hejdå!
Mamma: Hejdå!
Carro: Mamma, varför frågade du om han skulle gå hem när han inte har någonstans att bo?
Mamma: Jag vet inte, någonstans bor han väl?
Carro: Nej.
Mamma: Okej.

För er som inte vet vad Aluma är så är det en tidning som hemlösa människor säljer. De köper tidningar och säljer dem, alltså deras arbete.

5 oktober 2009

Måndag vilken innebär att det är dax att ta tag i alla måsten, alltså plugga... Har skrivit några olika saker till examensarbetet och läst gamla examensarbeten och lite sånt. En viss katt till odjur även kallad Ophelia störde (nu sover hon tack och lov) mig mitt i pluggandet när jag var som mest motiverad så jag la ner det. Nu ska jag bege mig ut ner till city :)

Lockar

Hade inget bättre för mig och tänkte pröva att locka håret med plattången, jag gjorde korkskruvar då det håller bättre på mitt hår än vanliga lockar. Det blev bättre än förväntat :)
 
(Inte de bästa bilderna direkt, men det är svårt att ta bra i badrummet eftersom mitt badrum är knallrosa).

Hårtips!

Min nya frisyr som jag försöker vänja mig vid. Det känns så kort men när jag tittar i spegeln så är det inte så kort som jag tror. Tänker låta håret växa så det blir långt långt långt (får se hur länge jag orkar). Fast jag fick mer än topparna avklippta så är mitt hår fortfarande tovigt och snustorrt. Men i går gjorde jag en inpackning och använde mig av bra schampo och balsam.
(Nej, jag har inte nackspärr eller är sur, bara trött).

Tävla med underluggen

Gör som jag, klicka dig in på underluggen och var med och tävla om en plattång och andra fina priser =)
Kopiera in denna banner

RSS 2.0