Banta!?

Katrin (http://www.finest.se/katrinSchulman) skriver om banting. Att hon började banta i måndags och ska gå ner 3 kg. Många tycker att det är fel att skriva om bantning, men jag tycker man kan skriva om det precis som om allt annat. Sen att folk svälter sig för att bli/vara smala är sjuk! Men det beror inte på att folk skriver om bantning på bloggarna, det är samhällets fel, och det är samhället som hetsar! 
Jag tror alla mer eller mindre har bantat någon gång i sitt liv. Jag har bantat fast det enligt andra människor inte behövts i deras ögon. Men jag skiter fullständigt i vad andra tycker! Jag borde börja banta och träna som en galning genast! Trivs betydligt  bättre i min kropp och med min kropp när den är slimmad och tight!

När jag bantar så gör jag en "bantarsoppa". 
Är snäll idag så jag tänkte dela med mig receptet till er.

Jag brukar ha i morötter, kålrot, vitkål, potatis och beroende på vad jag hittar i affären någon rot eller något liknande till. Jag skalar och tärnar rotfrukten i ungefär lika stora bitar. Lägger i vitkålen sist då det andra nästan är klart då vitkålen går snabbast att koka. Lägger i rotfrukterna i en kastrull, häller i vatten så det täcker och slänger i 1-2 buljongtärningar och några svarta hela pepparkorn. Låt koka tills grönsakerna är så mjuka som du vill ha dom. Jag tycker det är gott med lite tuggmotstånd. Soppan serveras med knäckemackor, kan lyxa till det med ost och smör om man vill. Det brukar jag bara göra i slutet av dieten då jag är svälthungrig. När jag äter denna soppan så äter jag den 2 gånger dagligen i minst 1 månads tid. Ni kommer se resultat om ni inte fuskar! 

Lycka till!



Fred ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0